Annonse

DET SÆRESTE JEG NOEN GANG HAR SOLGT PÅ FINN

Helloooo ♥

For en deilig lørdag dette har vært! Jeg gleder meg til å vise dere noen stemningssnaps i morgen, men først MÅ jeg bare slenge ut episode 3 av den fantastiske FINN Show! Dette er altså ei aldri så litta morsom web-serie, hvor bl.a kjente personer selger noen ekstremt rare og sære ting på nettopp Finn. Haha, det rimte!

Jeg har vært en av disse personene som har solgt noe veeeeldig sært, så det er bare til å trykke på play, for å finne ut hva dette er for noe. Gjenstanden kommer med en særdeles fiffig historie, haha!

Vodkaen har kommet i glasset, og nå lader vi opp til kveldens festivitas. Dette blir SÅ gøy, og jeg kjenner at jeg allerede nå gruer meg til morgendagen, haha. Dette blir nemlig langt fra rolig, whoop whoop!

NYYYYT kvelden, rockestjerner. Håper den blir like FAB som dere ♥

Klem i fleng

Annonse