Annonse

DET SKJER NOE MED FOLK FLEST…

 

Godteri og solskinn. Noe godt i glasset, joggis, grilling, øl, god mat og hyggelig samvær. Påske!

Det er virkelig noe helt magisk over hele denne høytiden, og jeg tror det skjer noe med folk flest med det samme de tar påskeferie. Folk ser mer avslappet og glad ut, og det ser ut til at de arbeidsnarkomane, faktisk klarer å senke skuldrene, og ta seg en bitteliten time out.

Jeg har selv merket en egen ro her oppe. Denne fjelluften og hyttekosen har virkelig gjort godt, og på tross av at jeg i dag er så forbanna støl at jeg nesten ikke klarer å bevege meg, føler jeg et deilig påfyll av tiltrengt energi. Nå er jeg fit for fight, og klar for å gå løs på diverse plikter vi kommer hjem.

IMG_4380

IMG_4374

IMG_4392

CIMG4433

IMG_4368

IMG_4377

IMG_4355

IMG_4366

IMG_4346

IMG_4343

IMG_4352

IMG_4341

Nå blir det litt mer avslapping og kos før hjemreise, og i dag tar vi livet helt med ro. Vi har ikke noe vi skal rekke, og skal straks sette oss ut i solveggen for å nyte den deilige solen som har meldt sin ankomst.

Har dere det fint, skjønninger? Hva gjør dere i påsken?

Tusen klemmer herfra ♥

Annonse