Annonse

DET STORE INTERVJUET

Hei igjen ♥

Mamma og Jon kom seg trygt av sted, og jeg har funnet roen i sofakroken med masse smågodt. Stille før stormen, er det ikke det man sier? For i kveld skal jeg til Katinka, og vi skal ut på livet. GØY!

Dennis skal også ut med jobben i kveld, så da passer det godt at begge to kommer til å være redusert i morgen og dermed enda mer klar for en slapp søndag på sofaen. Jeg gleder meg allerede til i morgen, kjenner jeg.. Til sofakos, masse snacks og god mat, kos og serier. Det er søren meg LIVET, før man går løs på en ny uke. 

Jeg fortalte jo i går at jeg skulle gjøre et intervju med Nettavisen, og nå er hele saken ute. Stor stas å få være med i Det store intervjuet, og det kan dere lese ved å trykke på bildet under her. 

Jeg merket da jeg under intervjuet snakket på både inn- og utpust, plutselig choket litt på et tema som jeg aldri har snakket åpent om. Det var en sinnsykt merkelig følelse, da jeg vanligvis er åpen som en bok og snakker om absolutt ALT uten å nøle et sekund.

Vi kom inn på fortiden min.. På ungdomsårene, og for mange av oss er det ikke alltid like enkelt å være tenåring. Det var ikke særlig enkelt for meg heller, men den epoken er over for lengst og historiene fra siste året på ungdomsskolen er gravlagt for godt. Noen ganger er det faktisk ikke nødvendig å rippe opp i glemte minner, for de er jo faktisk glemt for en grunn, eller hva? Hmm.. Weird!

Nå skal den neste timen nytes før jeg skal begynne å freshe meg opp til kvelden.. Tørrshampo og røde lepper gjør susen, sant? haha!

Hva står på planen i kveld, babes?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse