Annonse

DET ULTIMATE TILBEHØRET TIL FESTIVAL!

Happy good morning!

Det regner, og det er faktisk sjukt digg. I dag vil jeg nemlig bare sitte inne, og det er ekstra innafor når været er så dårlig som nå. Hurra for inne-vær, sier jeg bare! Solen kommer snart tilbake.. 

I dag lader jeg batteriene.. Det er jo søren meg ikke lenge til neste festival, og da trenger jeg å hente inn ny energi, og så tenkte jeg i samme slengen å tipse dere om det ultimate festivaltilbehøret, nemlig de glade og fargerike armbåndene. 

Det er ingen tvil om at håndledd fylt opp med armcandy gjør seg ekstremt godt på festival, og de fineste armbåndene finner dere selvfølgelig på styleconnection.no!

1. Festival Bracelet HER 2. Tropical Bracelet – Purple HER 3. Multi Bracelet – Neon HER 4. Tropical Bracelet – Orange HER 5. Hippie Bracelet HER 6. Tropical Bracelet – PINK 7. Coachella Bracelet HER 8. Friendsip Bracelet HER

Jo flere armbånd dess bedre, spør du meg, og det kommer nok ikke som et sjokk på noen av dere, haha. Jeg elsker fargerike armbånd! Armbånd er LIVET! 

Nå blir det sen frokost her i cribben, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig dag så lenge. Talk later, babes ♥

SMASK

Annonse