Annonse

DET VAKRESTE JEG EIER!

Heia ♥

Er det noe jeg er ekstremt glad for, så er det at det alltid har vært trdisjon for bunad i vår familie. Bunad er det vakreste plagget en kan ha, og det er uten tvil det fineste jeg har i garderoben, og i tillegg det plagget jeg føler meg aller mest vel i. Jeg elsker bunad, bunad er LIVET!

Da jeg skulle konfirmeres kunne jeg velge mellom bergensbunaden (eller drakten, som det faktisk heter) og sognebunaden (jaddaaa, mormor var fra Vik i Sogn), men da jeg var 14 år gammel, ville jeg heller følge strømmen, og gå for bergensbunaden som de aller fleste tenåringene valgte på den tiden. Dette har jeg aldri angret på, jeg elsker bunaden min, men jeg har alltid ment at sognebunaden er den aller, aller vakreste. 

Både mamma og mormor hadde denne bunaden, og nå er mamma sin bunad endelig min. Denne har gått i arv – fra mormor sin søster til mamma, og nå til meg, og nå har jeg akkurat hentet den hos en skredder på Høvik, som har gjort den helt klar til årets deiligste dag. 

Jeg blir faktisk rørt av bunad. Jeg synes det er så vakkert at jeg rett og slett feller en tåre eller to, haha, og nå gleder jeg meg så mye til å bruke denne «nye» bunaden, at det gjør vondt. Jeg gleder meg også til å vise dere bilder av hvordan den ser ut når den kommer på, men er ikke detaljene bare helt vidunderlige?

Bunad, ass.. Har jeg fått frem min begeistring for bunad? Hehe. Ikke la meg begynne på herrebunader en gang.. Da blir jeg sittende her å skravle til i morgen tidlig. Menn i bunad.. ÅHÅJ! Det er det deiligste og mest sexy som finnes!

Så..

Da må jeg slenge meg på den store bunaddiskusjonen som florerer i media om dagen – hvilken bunad synes dere er finest? 

Nyt dagen, vakre venner. Jeg skal i et par møter, men først skal jeg prøve meg på tennis!! LOL!! Hahahahah.

SMASK

Annonse