Annonse

DET VAKRESTE JEG HAR SETT…

IMG_5252

Gammel dame fanget i en relativt ung kropp, sarru? LOL! Når man dedikerer et eget innlegg til en orkidé, vet man at man begynner å bli voksen, haha.

Men seriøst… Har dere sett noe så vakkert som det her? Orkidéfamilien er nydelig, men denne her slår alt jeg har sett av orkidéer, ned i støvlene. Den knallrosa fargen med de blå detaljene er altså noe av det vakreste jeg noen sinne har sett og kjøpt, og blomsten tar seg så ufattelig godt ut i det fargerike hjemmet vårt.

Nå gjenstår det bare å holde den i live så lenge som mulig, og da må jeg jo bare spørre dere, vakre venner… Hvordan i alle dager skal man egentlig vedlikeholde en orkidé? Jeg har hørt at man skal gi den et eggeglass med vann i uken, men jeg har også hørt at den vil ha mye mer vann enn dette. Hva er egentlig riktig? Er det noen der ute som har grønne fingre, og som kan orkidéer?

IMG_5254

IMG_5253

IMG_5270

IMG_5261

IMG_5278

Sånn… Nå skal jeg ut og ta noen outfitbilder, for å kunne publisere noe litt mer lekent enn blomster her på bloggen, haha. Jeg skal også levere noen nye og råkule solbriller til foto, som snart kommer ut i nettbutikken – det er bare til å glede seg!

Hva står på planen i dag, darlings? Har dere det fint?

Annonse