DET VAKRESTE REISEMÅLET I VERDEN!

Vi er virkelig heldige, vi nordmenn… Som faktisk bor i ett av de vakreste landene i hele verden. Selv om jeg til tider drømmer meg bort til sydenland og palmesus – til det litt mer fargerike, elektriske og spesielle, er jeg klinkende klar over at det vakreste reisemålet er like utenfor døren. Jeg elsker Norge – det tror jeg de fleste av dere har fått med dere, og det er så mye av det langstrakte, nydelige landet vårt, jeg enda ikke har sett. Jeg har ikke vært lenger nord enn Bodø, og det har jeg store planer om å gjøre noe med. Vi bytter snart ut Batmobilen med noe litt mer sikkert, og med noe som faktisk ikke holder på å lette fra bakken når speedometeret viser 80 km/t, haha. Når nytt kjøretøy er på plass skal vi være flinkere til å bruke bilen til å komme oss rundt, for å oppleve mer av landet vårt. En roadtrip i Norge er ikke feil – det er faktisk noe av det kjekkeste og mest spektakulære som finnes, og jeg kjenner at jeg gleder meg til vi legger ut på nye eventyr…

I disse dager er det nok mange som legger planer for sommerferien, og i den anledning ønsker jeg å inspirere flere til å velge et reisemål som innebærer noe helt annet enn palmer og charter-fly. Disse bildene ble tatt i april og mai i fjor, og i dag har jeg så innmari lyst til å dele dem med dere enda en gang. Norge, jeg elsker deg! Slik magi som dette her finnes ikke noe annet sted i verden ♥

Hvert år legger vi inn en tur til Rosendal. Rosendal betyr så mye for meg, og er ett av de stedene som virkelig bringer frem de gode barndomsminnene. I fjor var jeg for tidlig ute, og fikk ikke opplevd Baroniet slik det bør oppleves – i full blomstring. I år, derimot… I år skal vi legge inn en tur når Baroniet og Rosendal viser seg fra sin aller beste side ♥ Can’t wait!

Nei, dere… Ta Norge med i betraktningen når ferieplanene legges. Det er jo så mange flotte steder man kan besøke, og så mange herlige folk å møte. Noen ganger er rett og slett de vakreste skattene like foran nesen din!