Annonse

DET VAR IKKE ARILSNARR

God morgen, verdens fineste lesere ♥

Haha, jeg må le litt vedr. gårsdagens innlegg… Det som faktisk ikke var en spøk, det som var blodig alvor, og en tekst som var vanskelig å dele, ble plutselig ikke så himla vanskelig å dele likevel. Sånn siden innlegget ble sett på som en eneste stor aprilsnarr. Jeg hadde helt glemt hvilken dag det var i går, men kommentarenene deres gav meg i hvert fall et smil om munnen på en dag som sugde balle.

Gårsdagen var grisetøff, men heldigvis klarte jeg å slukke brannen. Dere så kanskje at saken i DN ble oppdatert etter en liten time? Jeg sa jo til journalisten at alt var på stell, så dette var bare unødvendig oppstyr i avisen. Begjæringen er nå tilbakekalt, og halleluja, sier jeg bare… Det der tok virkelig knekken på meg, men heldigvis er det forskjell på å bli begjært konkurs, og det å faktisk gå konkurs. StyleConnection holder koken enda, så nå blir det knallhard jobbing fremover for å få satt alt i system.

IMG_4675

Fy fader, folkens… Tenk om det hadde kommet til det punktet hvor jeg måtte legge ned hele businessen!? Hvor alt jeg hadde investert i dette hadde vært forgjeves, og penger rett ut av vinduet. Tenk om jeg ikke lenger kunne designe fargerike klær til dere, og holde liv i min sprudlende nettbutikk. Herregud så ødelagt jeg hadde blitt…

Som jeg nevnte i går, så er dette min lille baby. Jeg MÅ bare få det til å gå rundt! Og det går jo rundt… Jeg selger varer som bare rakkern, men de første årene er driftsår, hvor så og si alt som kommer inn går rett ut igjen. Det er tøft å være gründer, ass, men hjelpes så godt det føles å skape noe eget, og realisere sine drømmer.

IMG_4669

Phew…

Det er helg, og det er deilig. Litt senere i dag inviterer jeg til en kreativ middag i samarbeid med IKEA! Tenk det, folkens… IKEA har for første gang valgt å samarbeide med en blogger, og denne bloggeren er meg. Det er ganske stort, skal jeg fortelle dere, og jeg gleder meg til å vise dere bilder fra dagens lille event.

Før den tid blir det frokost her i heimen, og klokken 13.00 skal jeg i debatt i Ukesslutt på NRK! Tune inn på radioen, om dere vil høre meg i debatt omkring kjøttindustri og landbruk. Åhåj… Hva i alle dager er det nå jeg har sagt ja til å bli med på!??

Love you all!

Annonse