Annonse

DET VAR JO IKKE SÅNN DET SKULLE BLI!

Yo, babes!

Hvis dere følger dere meg på Snapchat, har dere fått med dere at det er et helsikens fotballbonanza i cribben i dag. Dennis sitter iført Arsenal-trøye i enden av sofaen, og hygger med både fotballkamp på TV’n og FIFA på playstation og PC-skjerm.

La meg også legge til at fotballkampen som nå snurrer på TV ikke er Arsenal! Den var nemlig ferdig for cirka to timer siden, så nå sitter han og ser på dagens 2. kamp som sendes direkte. Han har visst kjøpt et sånt premium abonnement på Sumo, som gir tilgang til ALLE engelske kamper, så jaddaa.. Dette er jo KJEMPEFESTLIG, sånn siden jeg hadde sett for meg en søndag med film og kos, haha. Selvfølgelig skal han få se på fotball, men å sette av en hel søndag til dette? Der går grensen, ass!

Jeg så jo liksom for meg at disse bildene skulle bli litt mer romantic, jeg da.. Dere vet sånne Tumblr-bilder, hvor noen hårete mannelegger er inkludert, og en mannehånd holder et grepa tak rundt låret på kvinnfolket som sitter der, sant? Haha.

Det der kan jeg bare se langt etter, og får heller nøye meg med å ha sofahjørnet for meg selv. Jeg har tatt dynen opp i sofaen, poppet litt popcorn, og skal straks fyre i gang en skikkelig jentefilm på Popcorn-Time. Så får D-boy bare sitte der med fotballen sin mens jeg hygger med noe helt annet, hehe. 

Men okei.. 

Nå trenger jeg noen skikkelig gode filmtips! Jeg er jo så dårlig på film, og har ikke snøring på hva som er gøy. Kanskje dere vil hjelpe meg? Alle tips tas i mot med STOR takk og en suss. 

Noen andre som befinner seg i samme situasjon som meg i dag eller? Hahhahha!

LOVE YA!

Annonse