Annonse

DET VAR TRE TING…

 

 

Det høres kanskje fryktelig dumt ut, men da jeg var fjortis var det tre ting jeg ønsket å bli skikkelig god på; Skating, rapping og tagging. HA HA!

Som dere skjønner, var jeg litt badass på den tiden.. Eller!? Jeg likte i hvert fall å tro at jeg var det. Jeg hang med de kule gutta, og brukte alle sparepengene mine på sæggebukser og skatesko. Jeg tror faktisk jeg også kombinerte mine sæggebukser med bandanas, og det var ingenting ved min stil som var feminin.

Dessverre, endte jeg ikke opp som god på noen av de tingene som jeg listet opp innledningsvis, men interessen for det lekne, og den fargerike graffitikunsten er like stor nå som for 16 år siden. Jeg har alltid blitt fascinert av de kreative og ikke minst vakre kunstverkene, for det er jo det graffiti faktisk er; Kunst!

graffiti-tube_314679

graffiti-752338_960_720

Jeg har alltid drømt om en svær graffiti-piece på veggen i egen leilighet, men når man leier er det ikke bare til å fyre opp et slikt fargerikt kunstverk, midt på stueveggen. Nå eier vi jo, men hva er vel bedre enn å få på plass en svær piece i de nye lokalene mine?

Som dere vet, er dette noe som har stått på planen, men nå er vi all set. Jeg har vært i dialog med en av Norges mest kjente graffitiartister både nasjonalt og internasjonalt, og det får meg til å smile så bredt at jeg får vondt i kjeven. En av av de villeste på graffiti, liksom… Er det ikke helt forbanna rått? Vi snakker selveste StayOne, og i morgen går han i gang med et amazing kunstverk på den ene veggen i mine nye lokaler. Jeg er så glad! Fargerik graffiti gjør faktisk noe med humøret, og det er ingen tvil om at vi er i gang med å lage et sprudlende univers midt på deilige Grünerløkka. Halleluja!

rosa_graffiti_large

graffiti-5

15

00-Kenny-Scharf-865x600

06

street_graffiti_large

12471746_990651937675148_5279413899575512417_o

11986333_929449817128694_8150902069310434940_n
Foto: StayOne/Tumblr/Google

Det blir så bra, det her…

Det blir så fargerikt og bra. Og ikke minst, så riktig for StyleConnection! Jeg gleder meg så inderlig til å se det ferdige resultatet, og til å dele det med dere. Nå har jeg alltid en fet location for diverse fotosjuuuts, og jeg lover å aldri klage på været, når jeg er ferdig med innredningen. Hurra!

Keep you posted, lovelies ♥

Kyss og klem

Annonse