Annonse

DET VAR UTEN TVIL VERDT 6 TIMER I BIL!!!

Annonse: Roadtrip med EF Språkkurs

//Lokal tid: 09.30

Happy friYAY, fininger. Fredagen deres er jo godt i gang allerede, og flere har vel allerede tatt helg? Deilig! Vi har så vidt kommet i gang med dagen, og sitter nå og spiser frokost. Dette innlegget skulle kommet ut for flere timer siden, men guess what?? Wifi! Arg… Når den wifi’en begynner å tulle seg, nei da skal jeg love dere at det er en bergenser og en rogalending som blir rasende. Dette er jo så frustrerende, men omsider ser hastigheten ut til å takle opplasting av både bilder og film. Nå skal jeg nemlig vise dere det sjukeste dere har sett… Eller, det er vel ikke opp til meg å bedømme om dette er det sjukeste, men jeg tør påstå at det dere snart skal se er noe litt utenom det vanlige, hehe. Det er ikke akkurat noe man kommer over på Grünerløkka i Oslo, for å si det sånn…

Dette overgår alt! In the middle of nowhere, finner man altså dette vanvittige kunstverket her; Salvation Mountain!

Dette er et bokstavlig talt menneskeskapt fjell, opprettet av Leonard Knight i California Desert-området i Imperial County. Kunsten er laget av bl.a bildekk, lyktestolper, halm og tusenvis av liter maling, og omfatter mange veggmalerier og områder malt med kristne ord og bibelske vers. Leonard Knight har malt sine lyse bibelske budskap på Salvation Mountain siden 1985, og har et ønske om at alle donasjoner skal være i form av maling, helst akryl.

Jeg har vært her en gang tidligere, men da brukte vi ikke god nok tid til å utforske hele fjellet og alle de skjulte grottene. Nå var jeg bare helt nødt til å dra tilbake siden jeg tross alt «bare» var 2,5 timer unna. Hva synes dere? Ganske crazy, eller hva? Tenk å være skikkelig religiøs, for så å besøke Salvation Mountain… Det må jo bli en ekstra spesiell opplevelse!

Nå skal vi straks besøke EF sin skole her i San Diego, og gjett om vi gleder oss. I dag får vi til og med møte to studenter som skal fortelle litt om hvordan de har der her, så det skal bli ekstra spennende.

Ønsker dere alle en vidunderlig fredag – nyt den!

Klem i fleng ♥

 

Annonse