Annonse

DETAILS

Åh.. 

Selvom vi i går veiet opp og ned og drøfet og diskuterte, klarte vi liksom ikke å finne ut hva som ville være det beste. Dennis, så fin som han er, ville ikke holde meg hjemme siden jeg hadde gledet meg sånn, og jeg på min side hadde selvfølgelig ikke hjerte til å dra med en viten om at han kanskje ville ha behov for meg.. Ingen ville liksom holde den ene eller andre «tilbake» om jeg kan forklare det sånn, selvom vi begge var klar over at det beste ville være å være sammen..

Noen ganger er det bare så fint med andres synspunkter og meninger, i hvert fall for min del som står litt på sidelinjen og ikke vil være i veien, hvis dere skjønner. Samtidig er det jo viktig at jeg er her hvis Dennis trenger min støtte utover den han får fra familien, så tusen takk igjen for at dere liksom klarte å sette ord på det vi følte i går kveld, men som vi ikke helt klarte å uttrykke.. Jeg holder meg hjemme, for om det nå går som vi frykter ville jeg aldri kunne hygget på tur i Marokko med en viten om hvor trist situasjonen er hjemme, så nå får vi bare prøve å nyte dagene på tross av situasjonen.. For som sagt.. Man kan ikke sette livet på hold. Det som skjer det skjer, så får man heller bare ta grep om situasjoen når den faktisk inntreffer! I dag skal Dennis tilbringe hele dagen med mormoren sin og Bessen, og det er nok veldig godt for alle tre at de tilbringer denne lørdagen sammen. 

Vi våknet for en time siden men har enda ikke kommet oss ut av sengen, så nå sitter vi her med hver sin Mac på fanget og taster i vei på tastaturet. I dag har jeg bladd meg tilbake i arkivet på bloggen, og tenkte å dele litt detaljbilder fra året som gikk. Slike bilder er favoritten – close ups av fine ting, og siden jeg har en del nye, herlige lesere, kan det jo være fint å se et par snaps fra året som gikk. Målet for 2015 er å publisere mange flere outfits og mange flere details, og jeg vet jo at dere spesielt interessert i de outfitsene. Som nevnt, så er det jo bare så forbanna vanskelig å få til noe nå på vinteren hvor vi søren meg ikke har dagslys, men i dag skal jeg nok få Dennis til å hjelpe meg litt, så stay tuned for en outfitpost, wuuhuu!

Åh.. Så masse feelgood!

Jeg skal forresten hilse masse fra Dennis å takke så mye for fine ord. Dere er så skjønne og gode, og det er alltid godt med litt medfølelse i tider som det her. Han sender en stor klem til dere alle sammen, og det gjør jeg også ♥

Nå skal jeg bort å handle frokost, så da vil jeg bare ønske dere en kjemoefin dag så lenge, så sees vi senere. 

Glad i dere ♥

Annonse