Annonse

DETAILS FROM MY LIVING ROOM

Happy Saturday, Lovelies ♥

Åh, det er få ting som er så deilig som en lørdagsmorgen, og nå sitter jeg og koser meg med frokost og kaffe i sofaen, mens Bonanza snurrer på TV’n. Hahahah, den serien der altså… Jeg har sagt det før men sier det igjen… SÅ uendelig sjarmerende dårlig, og en serie jeg elsker å ha i bakgrunnen. Da vet jeg liksom at det er helg. 

Apropos sofa… Jeg har jo lovet dere å vise min nye superbillige herlighet, og her er både sofaen samt litt andre vårlige detaljer. Jeg stod nemlig tidlig opp i dag for å pakke bort julen, og nå begynner det å bli skikkelig herlig her, SELVOM snøen kom tilbake i natt. WTF? Den kan bare dra seg tilbake der den kom fra, for når den ikke klarer å være her når vi faktisk trenger den, kan den bare drite i å melde sin ankomst i det hele tatt!

Nå sporer jeg helt av her, men den sofaen… Denne er altså fra IKEA, den koster UNDER 3.000 kroner, og denne oppfylte alle mine krav. Sofaen jeg var på jakt eter skulle nemlig være lenger enn 1.50 og kortere enn 2.10, denne er 1.95, og passet perfekt inn i det lille «hukket» mellom kjøkkenet og vinduet. I tillegg skulle sofaen ha en liten chaiselong og løse puter i ryggen, og det har altså denne. HURRAAA, sier jeg bare, og med god hjelp fra Betty, klarte vi å montere den på 20 minutter. Not bad!

Perfekt sofa for oss som ikke gidder å bruke en formue, og til oss som ikke har så altfor stor plass. 

Wall Decal City Subway Sign fra Urban Walls (her) // Sofa fra IKEA // bord fra KARE Design // bokstaver, notatbok i gull, rosa lysestake, putetrekk i gull, blomstervase, lyslykt og lampe i gull fra Kremmerhuset // telyskopper i gull fra Living // mønstrete sparegris fra Åhlens // putetrekk i sølv og rosa fra H&M // putetrekk med zebramønster, blomsterpotte og peace-tegn fra Ellos (her) og (her

You like? 

Gleder meg også til å vise dere veggen bak sofaen når jeg er ferdig med den. Jeg har nemlig bestilt noen råkule kubehyller som jeg skal henge opp, sammen med magasinholder og en drøss av råkule bilder, så nå skal det bli skikkelig fresht her. Klarer nesten ikke vente med å få det ferdig. Juuhuuu!

Hvordan har dere det i dag da, folkens? Har dere en deilig start på dagen? 

Klem i fleng ♥

Annonse