Annonse

DETAILS OF TODAY’S…

Alooohaaaa ♥

Solen ville ikke titte frem fra skyene i dag, noe som egentlig var like greit med tanke på at vi dro til Ala Moana kjøpesenter. Her trasket vi rundt i noen timer, og fikk shoppet både det ene og det andre som jeg selvfølgelig skal vise dere senere. Men se da! Til min store begeistring, har jeg endelig fått fatt i neon gule Converse, og disse ble en del av dagens outfit, frem til gnagsårene meldte sin ankomst, og jeg ble nødt til å kjøpe nye flip flops. Jaja… De er ihvertfall fine å se på da.. Haha! 

I tillegg til å vandre rundt på et altfor stort kjøpesenter med altfor mange dyre butikker, har vi også tuslet rundt her i nærområdet og oppdaget noen herlige vintage-butikker. Dessverre var vi ikke tålmodig nok til å leite gjennom meter på meter med vintage-skatter, men det var uansett veldig kjekt å se på gamle gjenstander og et hav av Hawaii-skjorter i alle mulige fargekombinasjoner…

I dag har jeg forresten på meg min nye superdigge t-shirt fra ONLY som snart er på vei ut i butikkene. Denne må dere holde utkikk etter, for deiligere t-shirt finnes ikke, og så er den jo neon gul, og det er jo verdens kuleste farge. Sant vel? Hehe. 

Nei nå må jeg svinge meg rundt.. Det er fredagskveld her på Hawaii, og om ikke lenge skal vi ut og nyte en bedre middag og brenne noen kalorier på dansegulvet. Wuuhuuuu! 

Klask, Smask & Dask ♥

Annonse