Annonse

DETTE BLE FINERE ENN FORVENTET

Annonselenke: Ellos/Lagerhaus

Okei, skal vi bare bruke to minutter av denne kalde, stemningsfulle søndagen, til å beundre synet av peisen som har kommet på plass her hjemme? Altså… Jeg var ganske sikker på at det ville bli fint, men så fint som det her? OMG!

Mens Dennis sovnet på såffan, monterte jeg peis til den store gullmedalje. Når sant skal sies er faktisk ikke Dennis’ sterkeste side å montere noe som helst, så da er det like greit å overlate den jobben der til meg, haha. I løpet av en time var herligheten skrudd sammen, og her er den. Er det bare meg, eller var dette liksom bare prikken over i-en i den lille stuen vår?

Dette er jo en biopeis, men den er jo like fin når man plasserer både kubbelys og telys inni den. I tillegg er vel dette mindre brannfarlig, så jeg tror vi holder oss til slike lys en stund til. Uansett – peisen er på plass, og jeg elsker den!

Jeg er nok ekstra forelsket siden det er jul, og siden jeg ser for meg julestrømper som henger på den, og julepynt på toppen. I løpet av dagen og morgendagen skal jeg tørke støv av julestjerner og julestasj, og med peis i hus blir det nok ekstra mye julestemning her!

Julen er tid for masse levende lys… Lun belysning og lys i lykter, kriker og kroker. I år skal jeg ikke spare en krone på stearinlys, for å si det sånn… Det skal være så mye stearinlys her hjemme atte hjelp, og jeg skal passe på å tenne lys til alle døgnets tider. Levende lys på morgenkvisten, f.eks? Mens det fremdeles er mørkt ute, og mens man nyter dagens første kaffekopp? Ja takk!

Fine, fine peisen vår…

Jeg er redd for at den er utsolgt allerede, men du finner den i hvert fall HER. Lyslyktene er utsolgt i gull, men de finnes fremdeles i sort HER. Den hvite veggkrukken til hengeplante finner du HER.

Belinda tipset meg om en spilleliste på YouTube med julejazz. Dette er jo en perfekt kombo for meg som elsker jazz like høyt som jeg elsker julemusikk, så nå strømmer deilig musikk ut av høyytalerne, mens jeg sitter her og skriver. For en deilig dag! Julepynting next!

Hvordan har dere det i dag, skjønne venner?

Annonse