Annonse

DETTE BLE MED MEG HJEM!

Hellooooo, darlings  ♥

Det er på tide å vise dere hva som ble med meg hjem fra Amsterdam, og nok en gang fylte jeg handleposene med rare ting som jentene ikke forstod seg på, haha. Sånn som vesken under her.. Hvem kjøper sånt, hæ?

Jeg må jo le litt av meg selv, for når jeg finner fargerikt nips og annet billig ræl, blir jeg rett og slett så lykkelig langt inn i det fargerike hjertet mitt, at det nesten gjør litt vondt, haha. Er det noen andre som har det sånn?

Denne vesken fant jeg på TopShop, og der fant jeg også begge sminkeveskene/toalettmappene dere ser litt lenger ned på siden. Jeg ELSKER den med rosa flamingoer, som kommer til å bli flittig brukt fremover. 

Og så fant vi en butikk som for meg var rene paradiset! Butikken heter BPD – Things You Want, og jeg skal love deg at denne butikken bugner av things you want! Her fant jeg bl.a. fargerike wine tags som man henger over tuten på flasken. Hvor gøy er det ikke med tags på flaskene som sier «Let’s party hard, and worry about it all tomorrow«!? Haha, jeg digger disse..

På denne butikken fant jeg også rosa flamingo clips, flamingo stearinlys, samt en pakke med «get the hint – wish list».. Denne inneholder små post-it lapper med piler og tekst som «I want this«, «Love these«, «Buy this«, «And this«, og «Yes please«.. Disse er perfekt nå som vi nærmer oss julegavehandel.. Så kan man (mens samboeren får det med seg) klistre lappene inn i magasiner eller shoppingguider, på de tingene du digger eller ønsker deg.. Get the hint, liksom, haha!

Noen superskjønne nøkkelringer, samt freshe iPhone covers ble med hjem fra Claire’s. Den jukeboxen har jeg vært på jakt etter siden i sommer, og jeg klappet i hendene da jeg omsider fant den. Dette må være det festligste coveret ever, og det beste av alt er at jukeboxen blinker når man trykker på midtpartiet. Skikkelig happy cover det her, juuhuuuu!

Jeg fant selvsagt litt moro på Urban Outfitters også, som bl.a. Girl Boss- koppen, de morsomme kortene, og et superfint askebeger. Og så må vi jo for guds skyld ikke glemme badeendene, haha. Har dere sett noen kulere badeender? Den ene kledd i leopard og den andre i donut!! Halleluja! Disse fant jeg i Rubber ducks shop, hvor de kun solgte slike altfor freshe badeender – det beste av alt er at de har online butikk!! 

De sorte killer heels’ene fant jeg på Zara, og disse er like jævlig ubehagelig å gå med som det ser ut til, HE HE! Jeg puttet mine nye såler nedi disse før vi skulle ut på middag på lørdagen, som gjorde opplevelsen bittelitt bedre, men jeg hadde aldri holdt ut mer enn et par-tre minutter på dansegulvet. Dette får bli sånne sitte-og-spise-på-date-sko, haha, for de er jo supersexy og perfekt til en date night med mannen eller jentegjengen. 

Mye morsomt og teit, sant? Akkurat sånn det skal være etter at jeg har vært på shopping, haha!

Nå blir det frokost på meg, før jeg setter kursen ut mot mamma på Snarøya. Det skal bli så godt å se henne igjen ♥

NYYYT dagen, fininger!

Annonse