Annonse

DETTE BLIR SÅ BRA!!!

God morgen og god mandag, vakringer ♥

Jeg er ute hos mamsen og Jon for å hjelpe dem med flytting, for i dag er nemlig dagen hvor mine fine foreldre flytter ut av leiligheten, og inn i et fantastisk hus med havutsikt og stor hage. Det skal bli så fint for dem.. Litt bedre plass, og dermed litt lettere for mamsen å kunne bruke rullestolen innendørs, om behovet melder seg. Dette blir så bra!

Før vi går i gang med innredning i ny crib, tenkte jeg å vise noen feelgood-snaps fra gårsdagen. Betty, Mia og jeg hadde noen herlige timer sammen i herlig vær på Løkka, og det er denne kombinasjonen som virkelig bidrar til en perfekt søndag. Søndagsbrunchen tok vi på min franske favoritt ved Birkelunden.. Dette er uten tvil den mest sjarmerende restauranten i Oslo ♥

LIVET!! 

Vi får fortsette på flytteprosjektet, så da sees vi senere ♥

Har dere en bra dag, fininger?

Annonse