Annonse

DETTE ER DET MANGE SOM LURER PÅ…

Hallaisen ♥

Jeg sitter her på kjøkkenet og nyser som en gal. Snørret (eller snåttet, som vi sier i Bergen) renner ukontrollert, og jeg begynner å få en bitteliten mistanke om at jeg for pokker har blitt allergisk. I snart 30 år har jeg kunne vandre rundt i et pollenhelvete, uten å i det hele tatt snyte meg en eneste gang. Nå, derimot… NÅ er det jo helt texas i trynet mitt, og jeg nekter å akseptere en eventuell allergi. Ikke pokker, sier jeg bare! All respekt til dem som har slitt seg gjennom pollensesongen år etter år, etter år.

Det var egentlig ikke pollen jeg skulle snakke om nå, men noe dere ønsker svar på. Jeg får nemlig flere henvendelser hver eneste uke, vedr. bildene som henger i stuen. Kartbildene som viser Bergen, Stavanger og Norge, er det flere av dere som digger, og det forstår jeg sååå godt!

IMG_0824

IMG_0831

IMG_0828

Jeg synes disse plakatene er så fantastisk freshe, og dere finner ulike byer og bydeler på DENNE nettsiden.

Odd er geniet bak disse herlige bildene, som representerer hvor vi kommer fra. Jeg ble så glad da jeg tilfeldigvis kom over bildene på Instagram, og da var det bare én ting å gjøre – legge plakatene rett i handlekurven!

Nå skal jeg hive meg i bilen, og suse utover mot Gardermoen. Mamma og Jon kommer hjem fra Spania i dag, og jeg gleder meg noe inn i hampen til å se dem igjen. Fokus blir selvfølgelig med, for ellers er det en viss stefar som blir rimerlig grumpy, haha. Han blir jo mer glad for å se Fokus enn noen av oss andre i familien, vett!

Hva gjør dere på i kveld, skjønne venner?

Annonse