DETTE ER DET SJUKESTE JEG HAR SETT

//Lokal tid: 12.46 – Annonse: Reisen er i samarbeid med EF språkkurs

Du går inn i heisen, trykker på knappen som viser et 4-tall, og når dørene åpner seg, entrer du en helt ny verden – en verden full av farger, galskap, og en meny du aldri har sett maken til. Gårsdagens restaurantbesøk ble et restaurantbesøk av de sjeldne – aldri før har jeg sett noe sjukere enn Kawaii Monster Cafe i Harajuku. Finnes dette her på ekte? Ja! Et slikt konsept finnes faktisk… Hvor innredningen ikke kan beskrives, og hvor personalet er utkledd som søte små monstere iført de villeste kreasjoner. Her snakker vi cuteness overload, og Kawaii kan i grunn omtales som kulturen av cuteness her i Japan. Den kan referere til ting, figurer og mennesker som er sjarmerende, sjenert og barnslig, og har blitt et fremtredende aspekt av japansk populærkultur innen underholdning, klær, mat, leker og utseende. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg bare satt og måpte under gårsdagens besøk – dette her var helt vanvittig!

Vi bestilte hver vår regnbuefarget spagetti til lunsj, og valgte å dele en chihuahua-kake til dessert. Den var jo selvfølgelig så søt at jeg ikke hadde hjerte til å spise selve ansiktet… Den var jo faktisk prikk lik Bailey – hunden til Pay, haha. De to bitene av bakhodet var uansett nok – dette her var en litt for søt smaksopplevelse, med litt for mange tilsetningsstoffer. Usj!

En halvtime ut i lunsjen stelte alle de søte små monstrene i gang et helsikens show for oss, og danset og sang mens de stod oppe på den lille karusellen sin. Sangen som ble spilt snurrer fortsatt på repeat oppi hodet – en ufattelig irriterende låt, som selvfølgelig passet perfekt, haha. De fargerike neonlysene blinket i takt med musikken, og jeg tror det var flere enn oss som gikk derfra med litt slitne øyer. Herregud for en fantastisk opplevelse ♥

I dag skal vi tilbake til Harajuku – timene fløy fra oss i går, og da den litt for sene lunsjen var ferdig var det blitt mørkt ute. Harajuku er vi derfor langt ifra ferdige med, og jeg gleder meg som en liten unge til å oppleve mer av denne elektriske bydelen, juuhuuu!

Ellers ser jeg at det stadig vekk strømmer inn støttende ord fra dere fantastiske mennesker – tusen hjertelig takk! Det enorme og usaklige hatet ser vi rett forbi, men vit at vi tar oss tid til å lese alle gode ord, og at disse kommentarene virkelig varmer ♥

Sees senere, skjønninger – nå skal vi ut på ny oppdagelsesferd ♥