Annonse

DETTE ER HELT NYTT FOR OSS…

 

 

Noe som er helt nytt for Dennis og meg, er noe som heter Gullsnutten… Og Gullsnutten, mine damer og herrer, er en prisutdeling som faktisk sendes på NRK 16. april, hvor priser skal deles ut til norske YouTubere.

Vi har hørt om utdelingen tidligere, men hadde aldri i vår villeste fantasi, noen gang trodd at vi skulle bli såpass aktive på YouTube, at vi faktisk kan nomineres i de ulike kategoriene. Nå har det seg altså sånn at vi kan stikke av med en pris eller to, og nå er det er altså opp til dere… Fortjener vi din stemme, mon tro?

Det hadde jo vært så sjukt gøy å bare bli nominert. En pris er jo enda sjukere, så nå får vi krysse fingrene og håpe på det beste ♥

PicMonkey CollageYouTube

Kanalen vår har kommet for å bli, og vi gjør vårt ytterste for å gi dere god underholdning, og noe dere kan kose dere med. Vårt viktigste mål er å glede dere med våre teite bidrag, og vi er så enormt glad for at såpass mange av dere følger med. Dere er vår største inspirasjon, og vi setter stor pris på hver og en av dere. Det er et såpass awesome publikum som dere, som gjør YouTube så ufattelig moro!

I år skal det deles ut priser i 8 kategorier, og blant kategorier som Årets Humor og Årets Nykommer, kan  dere også nominere Årets Snutt. Det bli så spennende å se om noen av snuttene med litt mer tyngde, kommer til å bli nominert i denne kategorien.

Så… Nå er det altså opp til dere, fininger. Vi blir SUPERHAPPY om dere vil stemme på oss HER ♥

Talk later!

Annonse