Annonse

DETTE ER SOMMER FOR MEG…

//Annonse

Altså… Sol og sommer = happiness, og dette deilige været gjør meg bare så glad! Det er sommer for alvor, og nå er det på tide å glede seg til sommerplanene som vi har gått og drømt om siden den triste og kalde vinteren. Jeg har mistet tellingen over hvor mange innlegg jeg har skrevet som inneholder lengsel etter varmere vær – nå er ventetiden over.

IMG_0587

Denne sommeren skal nytes, og kalendren er stappet av kjekke og sommerlige aktivitetet. Det blir en tur til USA i slutten av mai, men ellers tilbringes sommeren her i deilige Norge. Det er få ting som slår en norsk sommer, så sant været er bra, og noe av det aller beste med sommeren er utetid, tørr asfalt, fuglekvitter til langt på kveld, og lyse netter.

Det er heller ikke sommer uten parkliv og grilling, og kanskje en festival eller to? Livet smiler når man danser til favorittartisten, mens solen speiler seg i solbrillene. En ting jeg har lært i voksen alder er hvor viktig det faktisk er å smøre seg med solkrem. Vi har vel alle vært der hvor vi har trodd at olje er det eneste alternativet, og at solfaktor hindrer deg i å bli brun. Herregus så redd jeg var for solfaktor i mine yngre dager, haha – ikke pokker, tenkte jeg! Jeg har heldigvis skjønt at solkrem både beskytter huden, og at den samtidig gir deg en dyp og råfin brunfarge, som holder leeeenge.

IMG_0575

IMG_0533

IMG_0585

IMG_0583

IMG_0555

IMG_0603

Det er ofte lett å glemme at man også trenger solkrem her i Norge. Solen kan være like skadelig på huden som i syden, og når man da f.eks. sitter og hygger i parken, bør solkremen være fast følgesvenn i baggen.

Når man nyter livet i parken på en lat sommerdag, blir man ofte sittende i flere timer, og solkrem er ikke forbeholdt strandliv. Jeg har akkurat fylt opp solkremskuffen med noen herligheter fra Piz Buin, og mye av årsaken til at jeg alltid velger nettopp Piz Buin, er den herlige duften som minner meg om barndommen.

Duften minner meg om solfylte dager på hytten med familien, og når jeg smører meg med solkrem fra PB, dufter hele meg bare sommer. I love it! Min lille guilty pleasure, er faktisk at jeg smører meg inn med solkrem midt på vinteren, sånn om savnet etter sommer blir for stort, haha.

IMG_0577

IMG_0561

Den soleklare favoritten er solmoussen. Halleluja så digg denne moussen er, som også er en 2016-nyhet fra Piz Buin.
Protect & Cool mousse har en umiddelbar oppfriskende og avkjølende effekt når man smører den på huden, samtidig som den beskytter mot solen, og hvor perfekt er vel ikke dette på ekstra varme dager!? Denne MÅ dere faktisk bare teste ut, for damn så digg den er.

Jeg ønsker også å trekke frem Tan & Protect. Denne lille deilige saken her liker jeg godt fordi at den gjør deg dobbelt så raskt brun, samtidig som den gir like god beskyttelse. Denne solkremen effektiviserer nemlig bruningsprossessenm slik at man raskere får en naturlig brunfarge – HURRA!

Viktig melding, sånn helt på tampen… Piz Buin står oppført på lister over dyretestede produkter, men dette er ikke tilfelle. Disse listene er ikke oppdatert, og jeg har fått personlig bekreftelse av daglig leder, at Piz Buin IKKE tester på dyr. Jeg kjemper for dyrevelferd, og dere skal vite at jeg aldri takker ja til samarbeid hvor produkter er testet på dyr, uansett hvor mye jeg skulle få betalt. Piz Buin kan dere altså bruke med god samvittighet 🙂

Nå er cribben fylt opp med digge damer, og straks fyrer vi opp grillen. I kveld skal vi kose oss glugg ihjel, og det blir til og med en bytur. HURRA! Jeg lengter etter dansegulvet, haha!

Hva er sommer for deg?

SMASK

Annonse