Annonse

DETTE ER VI FAKTISK GANSKE FLINK TIL…

Helgen nærmer seg med stormskritt… Pinsehelgen, faktisk, og 17.mai er like rundt hjørnet. I dag må jeg sjekke at bunaden faktisk passer, haha, men jeg er vel egentlig alt for sent ute for en eventuell justering? Her har du meg i et nøtteskall – vi snakker siste liten og skippertak på høyt plan!

I går hadde Dennis og jeg en skikkelig kjærestedag. Er det noe vi er ganske flink til, så er det å være spontane. Vi er flink til å stikke ut på en date, og vi er flink til å pleie forholdet. Vi har det jo så gøy sammen, og i går bestemte vi oss for å komme oss ut av huset, og være litt livsnytere.

IMG_0752

IMG_0760

IMG_0771

Vi tok turen til Tijuana for en liten matbit akkompagnert av noen friske drinker. Men altså… Hva skjer med Tijuana!? Dette som har vært et av mine favorittsteder har virkelig tapt seg! Det virker som om de ansatte ikke gjør seg flid med verken maten eller kundeservice, så det var rett og slett litt skuffende. Heldigvis var selskapet såpass bra, at jeg glemte alt om dårlig service og relativt kjip mat.

Etter et par drinker hoppet vi på trikken, som tok oss videre til Oslo Bowling. Her ble det noen runder med biljard etterfulgt av bowling, og for en gangs skyld klarte jeg å vinne over Dennis, haha! Flaksen kicket nok inn, og vi koste oss gløgg mens vi slurpet i oss noen strawberry daiquiris. Og så på en onsdag, da gitt!? Innafor, spør du meg! Man trenger faktisk ikke vente med å hygge seg litt ekstra, til det blir helg…

IMG_0799

IMG_0818

IMG_0815

IMG_0814

IMG_0747

IMG_0811

IMG_0727

IMG_0722

IMG_0769

IMG_0757

IMG_0785

IMG_0767

IMG_0749

IMG_0735

IMG_0743

Fininger?

Jeg tenkte forresten bare å tipse dere om en liten ting. Jeg ser nemlig at flere savner zoom-funksjonen som jeg tidligere hadde på bloggen, når dere leser bloggen på telefonen. Jeg har tatt dette videre til teknikere, men enn så lenge kan dere zoome ved å trykke på selve bildet. Da åpnes bildet i ny fane, og dee kan zoome så mye dere bare vil – hurra!

Katagorier vil også komme på plass i løpet av nærmeste fremtid, så da blir det lettere å finne tilbake til alt fra sterke meninger og oppskrifter, til outfits og reiseinnlegg.

Nå skal jeg vaske håret for første gang på en uke, haha, og så skal jeg vende snuten mot TV2. I dag blir jeg nemlig å se på TV2 Nyhetskanalen klokken 10.00, så tune inn om dere ønsker å høre meg prate om opplevelser og inntrykk fra Hellas!

Nyt dagen ♥

Annonse