Annonse

DETTE FIKK VI TIL JUL

Gledelig høytid, verdens beste lesere ♥

Nå er det litt tomt her hjemme… Min fine mann er på vei til årets siste julebord i Stavanger, så nå skal jeg benytte anledningen til å se romantiske filmer, alt av Sex and the City, og i tillegg rydde i garderoben, haha. Jeg har heldigvis mer enn nok å ta meg til, for savnet har en tendens til å bli fryktelig stort når Dennis er borte, selv om vi er med hverandre hver eneste dag. Kjærleiken ass…

Tidligere i dag klinte vi med en aldri så liten romjulsvideo, hvor vi viser dere hva vi fikk til jul… Det er mange som er nysgjerrige, så nå får dere se hva som lå under årets juletre… For å si det sånn, så er noen definitivt mer leken enn andre, haha!

Alright, fininger… Nå blir det sen lunsj for én, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig fredag så lenge! Sees senere ♥

Love ya’ll

Annonse