Annonse

DETTE FIKK VI TIL JUL…

En riktig god 2. juledag, skjønnheter. Har dere det bra? Nå har det begynt å pøsregne her i hovedstaden, og at julen er på hell er definitivt et faktum.

Som jeg har nevnt ved flere anledninger, har vi hatt noen deilige dager sammen. Både bare oss to – men også sammen med familie. I dag kjente jeg litt ekstra på savnet etter mamma og Jon etter å ha tilbragt hele julaften og 1. dag sammen med dem – tiden går så altfor fort.

I år dukket det opp noen fine gaver under treet som vi tenkte å vise dere i denne lille videoen. Det er flere som er nysgjerrige på hva vi fikk – og hva vi ga til hverandre – og det får dere svaret på om få strakser. Jeg er veldig glad for at det er et langt mindre gavehysteri enn tidligere – julen handler jo om så mye mer enn gaver ♥ Likevel er det alltid stas med et par-tre pakker, og i år var balansen mellom det nyttige og det personlige on fleek!

Som nevnt i videoen kjenner jeg i dag at jeg er så godt som ferdig med jul… I morgen ryker juletreet, og nå ser jeg frem til inngangen til et nytt og spennende år!

Hvordan er det med dere? Vil dere at julen skal vare mye lenger, eller er det greit å ta farvel med den? Og hva dukket opp under treet hos dere i år?

Måtte dere få en vidunderlig kveld. Vi skal slenge oss på såffan med deilig grønnsakssuppe og Broen på TV. I morgen avslører jeg forresten alle vinnerne i de to siste kalenderlukene ♥

Annonse