Annonse

DETTE GIR MEG ENERGI!

God morgen, mine deilige venner!

For et døgn det har vært, hæ? Jeg kjenner pulsen stiger i takt med mitt eget og deres engasjement, og jeg vet at vi i fellesskap har satt et ekstremt viktig tema på dagsorden. Vi har kicket i gang en viktig debatt – en debatt som jeg håper aldri dør ut. Dette gir meg energi!

Det som også gir meg energi er møter! Jeg sitter altfor mye inne på plassen min ved spisebordet, og det er ingen hemmelighet at man ikke blir inspirert av å sitte inne hele dagen. Det å komme seg ut for å møte folk er viktig og ikke minst inspirerende, og denne onsdagen startet med et møte så tidlig som klokken 8.00. For en gangs skyld måtte jeg bytte ut pysjbuksen med noe litt mer anstendig, og det var rett og slett veldig godt.

Da jeg kom hjem for litt siden fikk jeg mannen på krykker til å sette seg på en benk utenfor, og knipse et par-tre bilder. Da han er krøpling er det ikke akkurat innafor å dra han med seg rundt til kulere locations, så da får man bruke det man har tilgang på. Til sommeren skal jeg søren meg få laget en grafittivegg i hagen, sånn at jeg alltid har en outfitlokasjon innen umiddelbar rekkevidde, haha.

Hoodie fra Carhartt HER // Bomber fra Junkyard HER // Snapback fra Junkyard // Sneakers fra Nike // Skjørt fra StyleConnection HER // Ryggsekk fra H&M

Jeg vet forresten at veldig mange av dere savner outfitinnlegg, og jeg lover å by på flere outfits fremover. Hvor ofte ønsker dere slike innlegg? To ganger i uken, kanskje? Er det noe mer dere savner her, så hyl ut. Jeg vet at jeg har vært litt lite kreativ den siste tiden, men skal gjøre alt jeg kan for å gi dere akkurat det dere vil ha ♥

Klem i fleng

Annonse