DETTE GIR MEG SOMMERFUGLER I MAGEN

Annonse: fotoknudsen

Er det én ting som får meg til å koble fullstendig av, og rett og slett koble ut alt annet- både mobiltelefon og annet støy, så er det fotobøkene fra fotoknudsen… Når jeg får hentemelding om at en rykende fersk fotobok med enten gamle eller nye minner er klar til henting, får jeg sommerfugler i magen, og når jeg sitter med den i hendene, forsvinner jeg inn i min egen verden.

Akkurat denne gangen kjente jeg på en ekstra deilig følelse da jeg bladde meg gjennom boken – rett og slett fordi at denne gir meg håp om at vi snart er ferdig med pandemi, og at vi dermed kan reise igjen. Vi elsker å reise, og det er vel det å dra på ferie til et annet land vi har savnet aller mest det siste året, sett bort i fra klemmene, selvfølgelig… De savner vi aller mest!

Denne gangen laget jeg en bok med en haug av blinkskudd fra turene våre fra de siste fire årene, og jeg koste meg altså så vanvittig i sofaen med både denne nye, men også de tidligere fotobøkene jeg har laget… Jeg dro like så greit frem alle sammen, og hadde min lille mimre-drømme-time-out-stund… Noe så deilig! I løpet av tiden jeg satt her, hadde jeg vært innom både San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas, Santa Barbara, San Diego, Ibiza og Albir, og fy søren så godt det var å drømme seg bort i deilige tilbakeblikk gjennom bildedryss…

  

En fotobok er ikke bare kjekt å bestille til seg selv – det er også en skikkelig fin gave til noen du er glad i, og da kanskje spesielt til familie og venner man ikke har hatt mulighet til å se så mye det siste året. Hvor hyggelig er det vel ikke å dele hverdagsøyeblikk gjennom en fotobok, med de man under normale omstendigheter faktisk treffer i hverdagen, men som man nå går glipp av hverdagsmagi med? Det er verdens fineste gave, spør du meg…

Det er superenkelt å lage en slik bok som dette, og det kan gjøres via nettleseren på pc/mac, eller via appen. Appen er helt genial, for den mekker seriøst en fotobok til deg på et par minutter. Alt du trenger å gjøre er å velge størrelse på boken, huke av de bildene du vil inkludere direkte fra et album på telefonen din, og vipps – så gjør tar fotoknudsen-appen seg av resten. Enklere blir det ikke!

Rabattkoden: JUNIBOK40 gir dere hele 40 % rabatt på fotobok i tidsrommet 30. mai – 13. juni ♥ Koden gir dere også 40% rabatt på veggdekor og kort + 25% rabatt på resten, HURRA! Bestill HER eller last ned denne appen!

For en nydelig helg vi har hatt… Mer om denne i morgen, for den fortjener nemlig et eget innlegg! Nå skal jeg sette meg ut på terrassen og nyte den siste kveldssolen, og bla gjennom fotoboken min! Nyt kvelden, fine dere ♥

Love love