Annonse

DETTE GJØR HVERDAGEN BEDRE!

Mine vakre venner, god morgen ♥

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker farger, farger gjør meg GLAD med store bokstaver, og det er ingen tvil om at hverdagen blir hundre ganger bedre, når omgivelsene er vakre og fargerike. Spesielt godt er det når man brått entrer «virkeligheten», etter helger, ferier og helligdager. 

Da jeg hentet mannen på Gardermoen på søndag, stod han klar med friske roser, i de fineste fargene jeg har sett – oranse med rosa details.. Vakkert! 

Disse nydelige blomstene setter altså litt farge på denne tirsdagen som jeg snart skal gå løs på, og kontorområdet mitt er fylt opp av inspirasjon i form av magasiner, hatifnattene, nytt armcandy til butikken, fargerike neglelakker, og stoffprøver, som selvfølgelig egner seg perfekt til bloggmateriale, haha! I dag skal jeg være ekstremt effektiv og ikke minst kreativ – motivasjonen er på topp!

Om ikke så lenge skal jeg møte opp med TV2, for å spille inn noe morsomme greier.. Og dette er ikke til Bloggerne, men til noe helt annet gøy som kommer på TV i sommer. Jeg har pakket med meg en bag med særdeles merkelig innhold, så det er altså bare til å glede seg, haha. Dette tror jeg blir sjukt artig!

Hva står på agendaen deres i dag da? Har dere noen artige planer?

Klem i fleng ♥

Annonse