DETTE GJØR MEG GLAD!

I går var det meldt oppholdsvær mellom klokken 13 og 15, så da benyttet Dennis og jeg muligheten til å gjøre et par ærender og handle litt diverse som vi trengte på Løkka. Den lille tusleturen opp Markveien er så koselig, og høydepunktet er alltid den orientalske sjappa på hjørnet sånn ca. midt i Markveien, hvor de har et hav av vakre blomster. Jeg tar alltid med meg en bukett herfra om jeg går forbi, og jeg må også alltid ta bilder av alle fargene… Sånn til Dennis’ store frustrasjon, haha.

«Hvor mange bilder går det egentlig an å ta av noen forbanna blomster????» ropte han i går, da jeg fortsatt holdt på med min lille foto session etter 6 minutter, haha. Jeg skjønner jo at han ikke kan fatte og begripe hva jeg skal med alle disse bildene, men altså – jeg kunne jo ikke bare gå forbi uten å knipse et par snapshots, ikke sant?

Dette her blir jeg nemlig så glad av! Blomster gjør meg glad. Løkka gjør meg glad. Det som også gjør meg glad er favorittbutikken til barn, nemlig Kool Kids. Det er her jeg har kjøpt alle gavene til fadderbarnet mitt, og her jeg kommer til å gå om jeg er på jakt etter unike klær og tilbehør til mini. De har så utrolig mye kult til kids her inne, og jeg elsker sånne små lokale nisjebutikker som dette her.

Denne bodyen vi ha!

Fargerike detaljer langs Markveien ♥

Storm meldte strålende sol i tre timer. Vel… Jeg kan vel ikke akkurat si meg 100% enig i den værmeldingen der ass.

Markveien bugner av herlige butikker som tilbyr unike skatter!

Flower power and fruits!

Gleder meg til Jr. blir stor nok til å kunne bruke freshe snapbacks. Små unger med caps er så sjarmerende!

Snart solbrilletid… Can’t wait!

Vi fikk handlet det vi skulle ha – næringsgjær, mammatruser og røkt paprikapulver, haha. Spenstig kombo, det der. Og gjett om det var deilig å tilbringe litt tid ute i frisk luft. Deilig å bevege seg litt også. Vi har sittet for mye inne den siste tiden, så denne lille turen gjorde godt for kropp og sjel.

Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til et spennende seminar om både influencere og påvirkning. Jeg skal sitte i et panel sammen med flotte kolleger fra Nordic Screens, så dette blir skikkelig interessant. En litt annerledes torsdag med andre ord!

Hva står på deres agenda i dag, fininger? ♥