Annonse

DETTE GJØR MEG GLAD!

Annonse

Happy tirsdag, skjønninger. I dag er jeg skikkelig glad. Og det på tross av at vi klarte å forsove oss helt til klokken elleve. Yikes! Jeg våknet i full panikk tjue minutter før jeg skulle i møte, men jaggu klarte jeg ikke å kaste meg rundt likevel, å rekke avtalen. Phew!

Da jeg kom hjem var jeg helt nødt til å finne roen. Senke skuldrene, rett og slett, og finne tilbake til hvilepulsen. Og hva er vel da bedre enn å slå seg ned i godstolen med avisen, et pledd, noen inspirerende bøker, og noe godt å drikke på?

Er det noe som gjør meg glad, så er det når det kommer flere plantebaserte mat- og drikkevarer på markedet. Store aktører velger å satse på et mer plantebasert utvalg, og det gjør meg lykkelig langt inn i sjelen. Det er så lett å være dyrevennlig i 2018, og da Tine lanserte GRYR – en ny serie plantebaserte produkter fra Sunniva ble jeg superbegeistret. I dag fant jeg ro og glede med den nye iskaffen – halleluja så god den er.

Jeg har alltid vært glad i iskaffe, og synes det passer perfekt når man er keen på en søt liten treat. Men siden utvalget av plantebasert iskaffe har vært rimelig labert, har det liksom ikke blitt noe iskaffe på med de siste årene. Men nå? Yes! Tine har skjønt det, og det er noe å rope hurra for.

Gryr er en smaksatt havredrikk, og smaker nydelig. Den er akkurat passe søt, og like yummy i godstolen som i bilen.

Dette er altså en gledelig nyhet for oss som velger et plantebasert kosthold, men jeg tør faktisk vedde en hel månedslønn på at GRYR kan bli en ny favoritt hos dere andre også ♥

Jeg har lovet meg selv å pakke ut etter USA i dag, så nå får vi se om jeg klarer å holde det jeg har lovet, haha. Vanligvis står koffertene i gangen i ukesvis, men ikke denne gangen! Hva står på deres tirsdagsplan, forresten? Og har dere smakt iskaffen fra Gryr? Mums!

Annonse