Annonse

DETTE GJØR MEG LYKKELIG!

//Lokal tid: 09.46

Neimen jøss!

Før vi sovnet i går, gjorde jeg et siste forsøk for å få lastet opp noen bilder, og i løpet av denne natten, har altså 8 bilder blitt lastet opp, haha. 8 bilder på ca. 8 timer – det er internettet sitt det!

Åtte bilder er i hvert fall bedre enn null, og det jeg nå skal vise dere, er en av mine soleklare favorittcaféer i verden. Det har ikke akkurat vært så veldig mange veganske tilbud disse ukene her, og da var det så himla fantastisk å ta turen innom Shine Café i Morro Bay, hvor alt på menyen er vegansk. HALLELUJA!

IMG_0256

IMG_0265

IMG_0249

IMG_0253

Det er få ting som er så fantastisk, som å kunne velge og vrake i en haug av alternativer, fra en 100% vegansk meny, og lunsjen i går er blant det beste jeg har spist. Hvem skulle tro at raspet gulrot gjør seg ypperlig på bagel? Dette tipset tar jeg med meg hjem, for det der var yummy!

Den supergode ferskpressede juicen gikk ned på høykant, og jeg følte meg bare så lykkelig da vi satt her inne og spiste. Mat meg god samvittighet, den følelsen slår alt! Vi gjør noe godt for både miljøet og dyrene, og ikke minst for egen helse. Å gå all vegan er det beste valget jeg har tatt i livet, og ikke minst det enkleste!

Jeg elsker den nye livsstilen – jeg føler meg bedre og rett og slett lykkeligere ♥ Jeg skal forresten skrive et litt mer ytfyllende innlegg om dette når jeg kommer hjem!

IMG_0268

img_0251

IMG_0259

IMG_0266

Sånn… Det var dagens lille shout out til Shine Café! Om dere befinner dere i nærheten av Morro Bay, er dere altså helt nødt til å stikke innom! Veganer eller ikke, denne maten faller i smak hos alle ♥

I går ettermiddag ankom vi en nydelig liten plass – Carmel Valley! Her har vi tilbragt én natt, og skal om ikke så lenge suse mot Big Sur, og videre til Santa Cruz. I morgen står San Fran for tur, og så er det pokker ta ikke mange dagene til hjemreise. Herregud så fort dette har gått… Skremmende fort!

Nyt kvelden, fininger. Her har dagen så vidt begynt…

LOVE YA

Annonse