Annonse

DETTE GLEDER JEG MEG TIL!

Good morning, lovelies ♥

Bruk noen minutter på morgenkvisten, til å tenke litt over hva dere gleder dere til.. I en hektisk hverdag er det lett å glemme hva man har å se frem til, men når man setter tankene i spinn, dukker det fort opp en hel haug som gjør smilet bredt. Kanskje det er en ferie som lusker rundt neste sving? Eller kanskje det er en weekendtur med gode venner litt utpå høsten? Kanskje du gleder deg til å spise en is senere i dag, eller ta en tur på shopping? 

Man kan glede seg til så mangt, og det å glede seg er en deilig følelse. Herregud så deilig det er å glede seg til noe, og det som står på toppen av min glede-seg-til-liste er Palmesus, som kickes i gang neste helg. Helsiken, ass. Jeg gleder meg så sjukt til en langhelg i en av de vakreste byene i Norge, hvor helgen vil bestå av strandfestival med en sinnsyk line-up. 

Er det flere av dere som skal nedover? I såfall håper jeg vi sees ♥ Jeg kommer til å fly litt rundt med MTV-mic og et kamera, for å ta temperaturen på festivalen. Satan, dette kommer til å koke over, wuuuuuhuuuuuu!

Så…

Hvem gleder seg til Palmesus? Er det noe annet dere ser frem til i dagene og ukene som kommer? 

LOOOVE YAAA ♥

Annonse