Annonse

DETTE HAR JEG ALLTID I FRYSEREN!

Få ting er bedre enn å starte dagen med en skikkelig god frokost! Tidligere orket jeg ikke tanken på frokost tidlig på morgenkvisten, og måtte som regel vente til etter klokken 10 for at matlysten skulle melde seg. Nå, derimot… Nå er frokosten dagens høydepunkt, og jeg elsker å bruke tid på å lage et skikkelig digg måltid selv i ukedagene.

Jeg har alltid gjort en innsats på frokostfronten på lørdager og søndager, men nå har jeg innført digg frokost i hverdagen også. Det er jo et viktig måltid, og man blir definitivt mer opplagt og energisk om man starter dagen med noe godt å tygge på.

Hos oss går det som regel i lune rundstykker med deilig pålegg, ferskpresset appelsinjuice, og en smoothoe bowl til «dessert» , hehe. Det er ikke alltid lysten på smoothie bowl melder seg, men i det siste har dette vært et viktig element i frokosten. Mmmm, det er jo så digg!

Jeg sørger alltid for å ha noen poser med frosne bær i fryseren… Så lenge man har noen slike poser på lur, er man alltid sikret en litt mer spennende frokost eller lunsj, og her i huset består favoritten av blåbær, bingebær, jordbær, banan, eple og eplejuice. Alt puttes rett i blenderen, og vips så har man en digg smoothie.

Som topping bruker vi gjerne banan, friske bær og en digg frokosttopping med høyt innhold av både fiber, jern, magnesium og omega 3. Her snakker vi chiafrø, tranebær, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø, hamp, morbær og rosiner. Mums! Man før kjøpt ferdige blandinger på dagligvarebutikken, som gjør det enda enklere.

Nå er jeg mett og god, og klar for å ta fatt på dagen. Jeg skal ut til mamma i dag, så det skal bli skikkelig koselig. Jon har nemlig reist til Bergen, så da er det kjekt at mamsen får litt selskap. Og det er jo kjekt for meg også ♥

Nyt dagen så lenge, så sees vi litt senere. Aldri glem hvor innmari stor pris jeg setter på dere, vakre venner. Dere er helt rå!

Annonse