Annonse

DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL LENGE!

Riktig god fredagskveld, vakre venner 

I dag har jeg kost meg så innmari med å ordne og styre i heimen, og det er rett og slett helt fantastisk å være tilbake i den deilige cribben vår. Det kjennes så godt å endelig kunne fokusere på å bli ferdig med utpakking og diverse, og selvom det ikke var like stas å åpne postkassen som hadde fylt seg greit opp i løpet av måneden vi var borte, var det likevel en bitteliten pakke som fikk frem det store gliset.

Da vi endret adresse, bestlite vi et postkasseskilt, og jeg har gledet meg sånn til å se Dennis og Kristin printet inn på samme lapp. Selvom Dennis har bodd ett år i Oslo allerede, har vi ikke kommet så langt som å dele postkasse på «ekte» før nå, og i dag gikk det virkelig opp for meg at vi har kjøpt drømmeleiligheten sammen.. Her skal vi bo i mange, mange år, og jeg vet at vi kommer til å få det så bra her.. 

Nøklene er pimpet, og klare til å gjøre det å låse seg inn hjemme til en enda hyggeligere opplevelse. Det er jaggu ikke mye som skal til for å sprudle opp hverdagen, og noen supersøte Key Caps som denne uglen og bunnyen, er et must til nøkkelknippet, haha. Hurra for glade nøkler, sier jeg bare! Disse er fra StyleConnection, men dessverre utsolgt. Er det stemning for at jeg tar inn flere slike? 

Nå kom Dennis akkurat inn døren, så nå skal vi finne frem rekene, loffen og majonesen, og sette oss godt til rette i såffan med noe hyggelig på TV’n. Deilig fredag!!

Hva skal dere i kveld da? Har dere noen spennende planer, skjønninger?

Nyt resten av fredagen I morgen får dere se mer fra cribben, så det er bare til å glede seg!

Klem i fleng 

Annonse