Annonse

DETTE HAR JEG LENGTET ETTER

//Annonse

Hei igjen, vakre venner!

I går la jeg ut et par oppdateringer på Snap som de færreste sikkert forstod noe som helst av, haha, men jeg var altså ute på en aldri så liten dinner detour med en glad gjeng.

Tre andre flotte bloggere og jeg ble nemlig invitert med ut på middag av Scholl, i forbindelse med lansering av deres splitter nye produkt; en skosåle med navn, Scholl GelActive. Vi fikk ta med oss noen venner på dette eventet, som bestod av tre deilige retter på tre ulike restauranter. 

Vi startet med friske bobler på Vérité på Aker Brygge, og her fikk vi klippet til disse magiske sålene, som vi på dette tidspunktet skulle stappe nedi skoene. Vi skulle jo tross alt gå noen tusen skritt i løpet av kvelden, og poenget var å teste disse sålene, og føle på om de var like magisk som først antatt.  

Åhåj.. Magisk sarru? Dette her er faktisk magi! 

Vi gikk videre fra aperitif på Vérité til forrett på ASIA, deretter til hovedrett på Taverna’n, og til slutt endte vi opp på Brazzerie hvor vi skulle hygge med dessert. Da vi ankom endestasjonen, hadde vi gått litt over 3000 skritt, og det var 3000 behagelige skritt med disse digge gelésålene i skoene. Disse herlighetene blir med til Amsterdam, for å si det sånn.. Her snakker vi det perfekte reisefølget når man skal ut på vandring.

Når jeg tenker på skoinnlegg, tenker jeg ikke akkurat at det er et supersexy produkt vi snakker om, haha, men etter en lang dag på føttene har vel de fleste av oss opplevd å få slitne og verkende føtter.

Hensikten med Scholls nye produkt er nettopp det å kunne ha en aktiv livsstil uten å få såre føtter. Skoinnlegget heter som sagt Scholl GelActive og har en gelé som absorberer alle små støt, i tillegg til at den reduserer overflødig trykk hele dagen. Den gule delen er litt fastere, og gir ekstra støtdempning der foten er mest følsom, altså ved hælen og fotbuen.

Jeg hadde med meg min fine Pay på dette eventet, og hun ble overlykkelig over et par nye såler til skoene, siden hun sår veldig mye i løpet av en dag på jobb. Sånn rett-opp-og-ned-ståing er fryktelig vondt for føttene, men nå har altså redningen kommet på markedet. HURRA!

Sålen kommer i to versjoner. Det ene er WORK, en litt kraftigere såle som er spespeilt tilpasset personer som står mye under arbeidsdagen. Work-sålen har støtdempning på hele foten. Everyday derimot har en veldig god, men litt enklere støtdempning for personer som går mye fra sted til sted.

Good news, sant? Jeg klapper i mine gender av begeistring. Dette her har jeg lengtet etter! 

Nå suser vi av sted til Amsterdam.. NYT kvelden, fininger ♥

Klem i fleng

Annonse