Annonse

DETTE INSPIRERER MEG!

Hallaisen, Hotties  ♥

How is life? Har dere en deilig dag? 

Jeg har akkurat kommet meg ut til mamsen, og her blir jeg værende til Fokus er ferdig hos frisøren sin som holder til i Asker. Nå skal pelsen bort, han skal få et realt sommerbad, og bli superfin og sommerklar. Gleder meg til å se hvordan han ser ut når jeg henter han om et par timer, haha. 

Tidligere i dag hadde jeg en hyggestund på Tumblr. Guri land så mye vakkert man finner der! Jeg ble så inspirert av alle de freshe sommerbildene jeg kom over, og disse herlighetene ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere. Dette er altså et skikkelig feelgood-innlegg som jeg håper vil inspirere dere like mye som det inspirerer meg.

Len dere tilbake og nyt!

Åh, har dere sett noe så deilig? Jeg drømmer meg bort jeg nå.. Snart ferie!

Peace & Love 

 

Annonse