Annonse

DETTE KAN VI IKKE LEVE UTEN…

God lørdag, godtfolk ♥

I går kveld – mens Dennis var borte hos en kompis – fikk jeg skikkelig rydde-og ommøbleringsånden over meg. Dette kommer selvsagt ikke som et sjokk på noen av dere, haha. Alt jeg gjør er å rydde – I know – men i går fikk jeg en enorm trang til å ommøblere hele stuen. Det er begrenset hva man egentlig kan gjøre her nede, men jaggu klarte jeg ikke å komme frem til en ny og spennende løsning. Og ikke bare spennende… Faktisk så ble dette den beste løsningen mht. ledninger og stikkontakter. Nå er det færre skjøteledninger i bruk, og det er vel bare positivt, er det ikke?

Jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet, men aller først vil jeg dele den nye videoen vi publiserte på YouTube-kanalen vår i går. Hvilke 10 ting kan vi ikke leve uten? Og er jeg viktigere enn Arsenal? Hehehehe! Svaret finner dere under her!

I kveld er det duket for MGP, og vi skal i Spektrum for å heie Carina frem til seier. Wooohooo! Flinkeste roomien min ♥ Det blir heller ikke helt feil å gå ut og spise med mannen min før det braker løs… Hello, date night!

Hva står på deres agenda i dag, skjønne venner?

Annonse