Annonse

DETTE MENER HAN OM MEG!

God, solfylt ettermiddag 

Har dere en fin torsdag? 

Denne sommerdagen har vært så ufattelig fin.. Travel har den også vært, og et time-for-time-innlegg kommer i morgen.. Slike innlegg vet jeg at dere setter pris på!

Innimellom slaga fikk jeg tid til en koselig lunsj med mannen, og vi endte opp på Asia på Aker Brygge. Det ble jomfrutur for min del, og jeg er så glad for at jeg endelig fikk smake på den superdigge sashimien som serveres her. Yummy, sier jeg bare.. Dette var en herlig smaksopplevelse! Et glass vin ble det også, og det må jo være lov på en solfylt torsdag. Jeg synes vel i grunn at det er lov når som helst, hehe. 

Da vi satt der og spiste, ville Dennis at jeg skulle si tre ting som jeg synes han kan bli bedre på. Vi gjorde en liten greie ut av det, og måtte si både tre positive ting om hverandre, samt tre negative. Disse her må jeg jo selvfølgelig dele med dere…

Dennis om Kristin

Negative:
1. Du kan være litt i overkant kontrollerende til tider.
2. Du kan bli farlig sint og på grensen til skummel.
3. Du klarer ikke holde tiden!

Positive:
1. Du gjør meg så stolt. Du er flink og smart, og det er en fryd å presentere deg for venner og kolleger. 
2. Du er faktisk morsom på ekte, og får meg til å le. Jeg ler masse når jeg er med deg!
3. Du får meg til å føle meg trygg, sikker og elsket. 

Kristin om Dennis

Negative:
1. Du er ikke så veldig flink til å vise at du setter pris på meg. Action speaks louder than words!
2. Du bidrar for lite på hjemmebane. 
3. Du legger fortsatt snusen din overalt!

Positive:
1. Du får meg alltid til å le.
2. Du vekker følelser i meg som jeg ikke trodde eksisterte. Jeg blir mer og mer forelsket i deg for hver dag som går!
3. Du er en god lytter.

Vi avsluttet med en suss og en skål, samt et lite løfte om å bli bedre på det som er negativt. Jeg tror det er lurt å ta en liten oppsummering innimellom, både for å snakke om hva som irriterer, men også for å fortelle hvor glad man er i hverandre. Og så må jeg bare legge til at Dennis hadde kjøpt med blomster, da han kom hjem fra jobb for litt siden 

Jeg dro hjemover etter daten, tok noen bilder på veien av alt det fine jeg fikk øye på, og nå prøver jeg å overtale Dennis med på IKEA. Vi må kjøpe seng til den nye leiligheten vi snart flytter inn i, og jeg prøver å lure han til å tro at vi må bestille NÅ, da det kan være litt leveringstid på den sengen vi har lyst på, HEHE! Men altså… Kanskje det faktisk er noen ukers leveringstid? Da har vi isåfall dårlig tid, haha!

Sees senere, vakre mennesker 

Kyss og klem

Annonse