Annonse

DETTE PAKKER JEG ALLTID MED MEG PÅ REISE!

Annonse: Compeed

Phew! Da var jeg tilbake fra Trondheim, og må nå ta meg en liten cowboy-strekk på sofaen. Jeg er så trøtt – kanskje ikke så rart da jeg tross alt våknet litt over 4 i natt, og da hadde jeg ikke sjans til å sove videre. Jetlag, ass. Men fy søren… Trondheim leverte så til de grader, og det var så flott å være en del av et såpass viktig arrangement. Jeg holder  forresten på å lage en video hvor jeg prater mer om usikkerhet og kroppspress, og denne gleder jeg meg til å dele med dere. Takk til alle dere som kom i går – det var så hyggelig å hilse på flere blogglesere, og ikke minst å få pratet litt med dere. Silje er en dem som har fulgt meg helt fra starten – hun er 100% trofast, så fantastisk og engasjert, så i dag vil jeg bare gi en ekstra stor takk til henne, for at hun var der i går. Takk, Silje… For at du alltid er her uansett hva!

Vi har så vidt kommet oss hjem fra Unaiten… Koffertene står fortsatt i gangen, og det er bare til å innse at eventyret er over.Denne reisen her har gitt meg så mye livsgnist og inspirasjon, og jeg håper dere har kost dere like mye med innleggene fra USA som meg. Det er noe helt annet å redigere bilder fra Venice Beach enn fra bakgården på Grünerløkka, haha, men jeg skal nok klare å finne inspirasjon i høsten også. Aller først tenkte jeg å vise dere hva som alltid blir med meg i kofferten når jeg skal på tur. Faktisk, så skal jeg vise dere noe som alltid er med i vesken eller nettet, når jeg skal ut av hus.

•     •     •     •     •     •     •     •     •     •     • 

Hva er noe av det verste som finnes? Noe av det kjipeste, som faktisk kan ødelegge en hel dag, en tur, eller en ferie? Stemmer det… Gnagsår! Fy søren så vondt det er med gnagsår, enten det er på hælen, oppå tærne, eller på siden av foten. Det er rett og slett forferdelig smertefullt, og har man først fått en helsikens blemme, er du så godt som kjørt, om du ikke har med deg Compeed. Jeg vet at mange bruker vanlig plaster om uhellet først er ute, men det har virkelig null funksjon etter fem minutter.

Compeed ble redningen vår i Jotunheimen – spesielt på dag 3 da vi gikk hele 45.000 skritt, og var på vandring i 12 timer i én og samme etappe. Vi hadde ikke hatt sjans til å klare det om vi ikke hadde tatt på gnagsårplaster fra Compeed før vi la ut på turen – gnagsårplaster fungerer nemlig som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Jeg har alltid elsket disse gnagsårplastrene som har reddet meg i ulike situasjoner. Her snakker vi alt fra en tur på byen med litt vonde sko og vandring rundt på løkka, til en halvtime på tredemøllen hjemme med splitter nye joggesko. I Jotunheimen, derimot, fikk jeg virkelig bekreftet at plasteret også forebygger og beskytter mot potensielle gnagsår – HURRA!

Compeed er altså ett av mine must haves i hverdagen, og det skjer ikke at vi drar på ferie uten at gnagsårplastrene er pakket med. Heldigvis fikk vi tilsendt en god del produkter før avreise til USA, og gjett om disse har kommet godt med. Vi har jo vært veldig mye i bevegelse på turen vår, og har til og med klart å få inn noen spaserturer på morgenkvisten – med Compeed på føttene, selvfølgelig. Plastrene gir rett og slett god beskyttelse, de passer godt på foten uansett størrelse og fasong, de er vanntette/vannavvisende, de er diskret, og ikke minst så innmari praktisk. Sa jeg at jeg elsker Compeed? Haha!

Ferien vår ble altså ikke ødelagt av vonde føtter etter mange timer med utforsking og oppdagelsesferd… Jeg grøsser rett og slett over tanken på at gnagsåret melder seg, og man ikke har Compeed med seg på tur! Disse produktene lindrer, beskytter og demper hverdagens påkjenninger på føttene dine, og slikt gjør meg rett og slett glad!

•     •     •     •     •     •     •     •     •     •     • 

Alright… Nå sliter jeg med å holde øyene åpne, så en liten lur er jeg bare nødt til å unne meg nå. Nyt denne deilige fredagen så lenge, så sees vi veldig snart ♥

Klem i fleng

Annonse