Annonse

DETTE RØRER MEG TIL TÅRER!

God morgen, mine fine ♥

Snart er det helg, og i morgen legger vi ut på en deilig roadtrip i vårt vakre land. I den anlending tenkte jeg at det ville passe perfekt å dele noen instagramprofiler, som deler det beste av det beste i nydelige Norge.

Noen ganger glemmer vi å stoppe opp, og faktisk ta innover oss hvor vakkert det er her. Vi gleder oss litt for mye til utelnadsturer og til å rømme landet, men når man ser bilder som dette her, kan man ikke unngå å bli bittelitt rørt… Eller?

Dette er mine favorittprofiler på Instagram med fokus på Norge, og nå gleder jeg med ekstra mye til å sette meg i bilen i morgen.

VestlandPicMonkey CollageMittVestland

Vidunderlige vestlandet. Været kan jo diskuteres, men når solen skinner er det ikke noe som kan sammenlignes med de sjarmerende perlene. Dette er bildene som deles på @mittvestland et soleklart bevis på!

AtlePicMonkey CollageAtleiHagen

@atleihagen vet hvordan man fanger de magiske øyeblikkene, og ekstra stas er det med såpass mye herlig fokus på bilder fra Bergen. Herregud så vakkert!

lanscapesPicMonkey CollageLandscapesofNorway

@landscapesofnorway finner man vidunderlige bilder fra hele Norge. Dette er profilen som får deg til å ville legge ferien til Norge fremfor noe annet sted i verden!

BergenPicMonkey CollageMittBergen

Åh!

Bergen i mitt hjerte ♥ @mittbergen gir meg hjemlengsel! Flyttet jeg virkelig bort fra denne fantatsiske plassen her for så mye som 6 år siden?

ostlandPicMonkey CollageMittOstland

Men så tar det ikke lange tiden før jeg innser at det er ganske så flott her på østlandet også, noe @mittostland er et soleklart bevis på. Damn det er nydelig her borte!!

Er det litt teit at jeg sitter her med tårer i øynene eller? Norge, jeg ELSKER deg!

Nå skal jeg bort i sjappen og deretter i møte med regnskapsfører. Christian skal ta seg av alt det økonimiske fremover, så i dag blir det full innføring i tall og resultater. Dette blir så bra – så kan jeg konsentrere meg om den kreative biten, som jeg mestrer bedre enn drift, haha!

Hva står på planen i dag, fininger?

Annonse