Annonse

AKKURAT HVA JEG TRENGER!

Mine fine, god fredag!

Beklager sen blogging herfra, jeg har hatt så mye å fikse før avreise til Spania, spesielt siden vi får folk på AirBnb-overnatting på søndag. Leiligheten må jo være strøken, men så er det jo deilig å forlate en ryddig og fresh crib når man skal ut å reise. Fokus er levert til min fine venninne Hege, og dere kan tro han var happy da han så henne. Hege er fast barnevakt når vi skal til Spania for å besøke mamma og Jon, og det er så godt å vite at han er i trygge hender når vi er borte.

Nå sitter vi på Yo! Vår faste hang out spot på Gardermoen når vi reiser utenlands, og super i oss delvis lunken Chardonnay. Vi skal nok en gang på tur, men nå er det avslapping for alle penga som gjelder. Det er så deilig å tilbringe tid på «hytten» hos mamma og Jon, og jeg kjenner at dette kommer til å gjøre svært godt.

IMG_0325

IMG_0342

Dennis er hungover! Se på’n… I samme antrekk som i går da han var ute med gutta. Han stinker øl og spiller nå Pokémon GO. For en deilig mann jeg har, haha!

IMG_0345

IMG_0336

IMG_0321

IMG_0339

IMG_0324

IMG_0338

Sees i Spania, skjønningene mine ♥ Denne gangen har jeg med meg enda flere oppblåsbare herligheter, så nå skal jeg fylle bassenget opp av moro, haha!

Love you all!

Annonse