Annonse

DETTE SKJER HVER ENESTE GANG!

Hehehe, dette er så typisk!

Du skal inn på H&M for å kjøpe en pakke sokker, og så ender du opp med all slags ræl du ikke trenger. H&M er nesten som IKEA, er dere ikke enig? De har jo så mye drit du bare MÅ kjøpe med deg hjem, haha. Disse svenskene har skjønt det, ass! Jeg ler..

Så i dag ble visitten innom H&M litt mer omfattende enn forventet, og siden jeg hadde tidspress i tillegg ble jeg ekstra impulsiv. Det førte til mange rare innkjøp, som dere får en liten smakebit av under her.. Hallo, liksom.. Jeg MÅTTE jo ha en toalettmappe med hot dogs på.. Sant? Og så måtte jeg ha en skikkelig 90’s skrunchie, haha! Den vet jeg allerede nå at jeg aldri kommer til å bruke. Well spent money, det der.. 

Alt dette og litt til blir med til Tønsberg i morgen, og nå skal baggen pakkes før Bettyen svinger inn på plassen her. ENDELIG er det duket for en real jentehelg og sommerferie. Haha, jaddaaaa.. Nå har jeg faktisk sommerferie.. Sånn egentlig. Vet ikke helt hvordan det føles da men, hehe.. Digg skal det bli uansett!

Nyyyyt kvelden, så sees vi i morgen. Jeg må jo vise litt bilder fra frisørbesøket mitt!!

SMASK

Annonse