Annonse

DETTE SKREMMER MEG…

Hellooooo!

Da nærmer helgen seg med stormskritt, så nå gjelder det å holde tungen rett i munnen, og følge to do-listen til punkt og prikke. Jeg er jo så uorganisert og fovirret, og når jeg har masse på planen er jeg helt nødt til å skrive ned hva jeg skal gjøre, for å unngå å glemme noe. Her er det nok mange som kjenner seg igjen, men jeg begynner seriøst å bli bekymret for min egen ustrukturerthet (om det er et ord, haha) og dårlige hukommelse.

Jeg har begynt å glemme så sjukt mye, og da tenker jeg spesielt på sånne ting som hva jeg gjorde for fem minutter siden, eller hva jeg skal om en time. Her forleden ble jeg faktisk litt skremt, for da spurte jeg Dennis om hvor vannet han skulle servere meg ble av, mens jeg satt og drakk av nettopp dette vannet!!! Altså… Er jeg syk? Haha! Det er jo helt sjukt. Vi ble så satt ut begge to, at vi bare ble stående og stirre ut i luften i noen lange sekunder, før vi sa noe. Åhåj, jeg tror jeg er litt stresset om dagen.

IMG_0264

Dagens første prosjekt holder jeg på med nå, og det består av både symaskin og neonrosa sytråd. Jeg holder nemlig på å mekke gardiner til prøverommet i butikken, og selvfølgelig måtte disse gardinene være zebramønstret! Egentlig ville jeg ha leopard, men da satt Christian ned foten, haha!

Nå blir det altså zebra for alle penga, både i prøverommet og i loungen, for jeg har selvsagt kjøpt nok stoff til et par-fem zebraputer, hurra. Denne sjappen kommer til å bli så happy atte hjelp, og målet er at alle som entrer butikken, skal bli glad og inspirert. Man skal rett og slett få påfyll av energi, og det blir bra for oss alle utover sensommeren og høsten!

IMG_0266

Alright, jeg får fortsette her, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag så lenge. Vi sees senere, da kommer jeg tilbake med noen tanker jeg gjerne vil dele med dere!

Love you guys ♥

Annonse