Annonse

DETTE VAR LITT PINLIG

//Lokal tid: 07.49 – Sponset reise

Rolig og deilig jazz snurrer i bakgrunnen, mens jeg sitter innpakket i en varm dyne og hygger med morgenkaffe og dere. Dette kaller jeg en perfekt start på den siste dagen i Las Vegas.

Da var eventyret snart over, gitt… Disse fire dagene gikk så altfor fort, men vi har faktisk gjort så mye at det føles som vi har vært her i en hel evighet – deilig. I går var det jo duket for Life is Beautiful-festivalen, og etter noen timer med tuslig, konserter og hygge, tok vi turen til Rio Hotel, for å spille minigolf. Vi snakker ikke hvilken som helst type minigolf, men en glow-in-the-dark-minigolf med Kiss i hovedrollen. Herregud så kult – nå vil jeg bare bo i en crib med selvlysende møbler i de villeste neonfargene, haha.

IMG_0961

IMG_0970

IMG_0972

IMG_0964

Da vi var kommet halvveis i løypen, var det tid for en aldri så liten utfordring. På et hjul vi skulle snurre, stod det ulike oppgaver vi måtte gjøre før neste slag, og mens Christian måtte stå på ett bein mens han slo ballen, og mens Dennis måtte slå i blinde, ble jeg selvsagt utsatt for den pinligste oppgaven av de alle.

Yell «ARE YOU READY PEOPLE!!!», at the top of your lungs in your best Paul Stanley voice…

Jaddaaa… Det var jo ikke akkurat sånn at det ikke var andre mennesker der, men det stoppet ikke meg. En utfordring er en utfordring som må tas på strak arm, så da stod jeg der – midt på gulvet og ropte som en gal; «ARE YOU READY PEOPLE!!!» Seansen ble tatt imot av både latter og klapping, og jeg stod igjen med et rødmende ansikt og et lurt smil, haha.

IMG_0968

IMG_0967

IMG_0971

IMG_0965

IMG_0956-2

IMG_0959

IMG_0954

minigolf

IMG_0955

Noe sånt som det her må vi få i Oslo, ass… Er dere ikke enig? Minigolf ble plutselig enda kulere og morsommere, og det på tross av at jeg havnet på en soleklar sisteplass. Gi meg neonrosa, selvlysende glolfballer, og jeg kan tape hver eneste gang, haha.

Frokosten er på vei opp på rommet, og deretter blir det litt shopping før lunsj og avreise til flyplassen. Et deilig eventyr nærmer seg slutten, så nå gjelder det å nyte de siste timene ♥

Har dere en fin lørdag så langt, skjønne venner?

Annonse