Annonse

DETTE VIL VI HA MER AV!

I en bakgård i Dronningens Gate 52 i Kristiansand, finner man en deilig oase som får selv den mest stressa og anspente arbeidsnarkomanen til å finne roen – til å senke skuldrene, rett og slett. Her i bakgården – som huser både hengekøye, et lite drivhus og masse friske planter, ligger Spiren Kafé – en 100% vegansk kafé, som serverer de deiligste retter.

Belinda – min evige inspirasjon når det gjelder en vegansk livsstil, inviterte Dennis og meg med på sen frokost i går, før vi skulle kjøre videre til Stavanger, og stedet hun valgte var selvfølgelig et sted som serverte vegansk mat.

Spiren Kafé har som formål å vise hvor fantastisk godt vegansk mat kan smake, og at en sunn livsstil ikke er kjedelig! Alt er 100% vegansk. De serverer noe unikt hver dag, samt deres faste retter som består av vegansk sub (sandwich), supper, varme retter, masse kaker, snacks og drikker fra ferske smoothies og juice, til varm te, kaffe og andre velsmakende drikker. Halleluja – sånt gjør meg lykkelig!

Vi valgte en nydelig acai smoothie bowl med deilig topping, som holdt hos mette i flere timer, og vi hadde det bare så hyggelig med Belinda og hennes fantastiske mann. Tenk det – to dager på rad med en av mine aller beste venninner… Dette gjorde så innmari godt!

Jeg blir så glad når det popper opp veganske perler rundt om kring i landet – dette er fremtiden, og det blir bare lettere og lettere å velge plantebasert… Også når man er på roadtrip rundt i Norge! Selv på en av de minste kioskene vi kjørte forbi fra Fevik til Kristiansand, fant vi den nye veganske isen fra Hennig Olsen – eller spesial-isen som han bak kassen kalte deg, haha. Han var bare så sjarmerende! «Javel, skal det være en sånn spesial-is i dag?» sa han mens han leitet etter prisen på den store plakaten. Tidig type, han der.

      

Vi kom frem til Stavanger og svigers like før halv fem, og her ble vi værende et par timer før vi tok turen til en av kompisene til Dennis. Vi er virkelig på Norges-ferie disse dagene, hvor vi både får se mye av det nydelige landet vårt, og i tillegg møte mange gode venner og familie ♥

Nå skal vi ta fatt på dagen – solen skinner fra skyfri himmel her i Stavanger, så nå gjelder det å komme seg ut! Dette blir en fantastisk dag ♥

Annonse