Annonse

DIN ALLER FØRSTE FARSDAG…

I litt over et halvt år har du vært pappa! Det er ikke spesielt lenge, men fy søren… Man skulle tro du ikke hadde gjort annet i hele ditt liv enn å være far… Dette mestrer du med glans, og er det noe du har peiling på, så er det farsrollen.

Du er helt enestående, og den beste pappaen for Falk. Han er så heldig som har deg, og det båndet dere to har knyttet er helt magisk. Han kjenner deg godt nå – og han elsker deg. Det er ingen tvil om hvem av oss som er den morsomste forelderen – det er den latteren når du tøyser og tuller med ham, et soleklart bevis på. Ingen får ham til å le slik som deg, og synet av dere to sammen med store smil mens dere hopper rundt i leiligheten, er det fineste jeg ser. Da stopper liksom verden litt opp i noen minutter, og plutselig består den av bare dere to… Favorittene mine!

Du er et fantastisk forbilde for sønnen vår, Dennis. En rollemodell, og en mann Falk kan se opp til. Jeg elsker deg for at du er akkurat den du er, med noen fantastiske verdier som skal videreføres til Falk. Og du gjør at jeg føler meg tryggere i morsrollen… Jeg må nemlig innrømme at det er forbaska vanskelig noen ganger, og når jeg klør meg i hodet og ikke vet hva jeg skal gjøre, sørger du alltid for å guide meg, uten at jeg sitter igjen med følelsen av å være ubrukelig. Takk for at du får meg til å føle meg som en skikkelig god mamma.

Jeg hadde i grunn store planer for deg i dag. Frokost på sengen og sånn… Og kanskje en kake! Men neida… Denne damen hadde lagt planer for søndagen for lenge siden, uten å vite at det faktisk var farsdag… Det er jeg skikkelig lei meg for. Neste år! Da skal jeg sørge for at du får den oppmerksomheten og behandlingen du fortjener, og at farsdagen er forbeholdt deg og den lille familien vår.

Dette halvåret har vært helt spesielt. Vidunderlig. Magisk. Vanskelig. Utfordrende…  Det er ikke bare-bare å bli foreldre, og noen dager kan det rett og slett være så ekstremt krevende, at man glemmer alt om at man også skal pleie kjærligheten oppi det hele. For det å fortsette å være kjærester etter at man har fått barn er så forbaska viktig, og jeg gleder meg til å finne den derre perfekte balansen. Vi har nemlig en liiiten vei å gå, men we’re getting there!

Kjære Dennis. Du er mitt alt. Vårt alt! Og vi kunne ikke bedt om en bedre pappa. Takk for at du er verdens beste ♥

Annonse