Annonse

DIN JÆVLA DUST!

Folkens! Dere har vel tatt godt imot dagens bøssebærere, ikke sant? Jeg håper i hvert fall at dere tok dem imot med åpne armer, og uansett om dere bidro med 1 krone eller 200 kroner, så hadde ditt bidrag noe å si. Alle monner drar, det vet vi alle sammen, og hvis du enda ikke har fått donert en liten slant til årets TV-aksjon, kan dere vippse valgfritt beløp til 2131! Det er så viktig at vi hjelper de som trenger det aller mest, og som det så fint står på bøssen under her; Hvert barn er en mulighet! Det er så sant…

I dag har Pay og jeg gått med bøsse på Grünerløkka (Pay heter egentlig Setare, forresten, haha – jeg bare kaller henne for Pay), og jeg må bare si at givergleden har vært enorm her på deilige Løkka. Det var en fryd å gå fra dør til dør når såpass mange med glede puttet på både mynter og lapper på bøssen, men så var det jo selvsagt et par idioter som måtte skape kvalme!

Til deg som er så jælvla idiot – jeg håper du leser dette…

Området Pay og jeg hadde fått tildelt, var en av de mange boligblokkene/husene (eller hva det nå heter), hvor man er avhengig av at en person i bygget buzzer deg inn, slik at du kommer inn i hovedbygget og kan deretter gå fra etasje til etasje, og fra dør til dør. På den ene blokken ringte vi på, og ble møtt med en sint stemme gjennom dørtelefonen.

Idiot: «Hallo?»

Pay og Kissi: «Hei hei, vi kommer fra TV-aksjonen, vil du væ…»

Idiot: «NEI!» avbrøt idioten… Vi sa igjen at vi var ute på et viktig oppdrag, sånn i tilfelle han ikke hørte hva vi sa, men neida.. Han hørte oss! «DET HJELPER IKKE» skriker han, og følger opp med en «jeg driter i TV-aksjonen«. Vi ble jo helt satt ut der vi stod, og spurte om han i hvert fall kunne slippe oss inn i bygget slik at vi i det minste kunne gå til noen andre. «NEI, DET KAN JEG FAEN IKKE – KOM DERE BORT» !!! Dagens gladlaks dette her altså!

Fy fader… Din jævla idiot! Det er helt ok om du ikke vil gi penger til dette formålet, men det går da an å behandle mennesker med respekt? Og hva med de andre som bodde i bygget? Hva om noen andre hadde skikkelig lyst til å putte noen kroner på bøssen vår? Du er den kjipeste ever, og jeg håper du forsover deg til jobb i morgen, får en måkebæsj i hodet i det du går ut døren, og tråkker i en hundedrit i det du tusler over Birkelunden… Sånne folk som deg trenger vi bare ikke ass! En skikkelig tufs, er du!

Heldigvis møtte vi mange hyggelige mennesker etter denne hendelsen, og kunne med glede levere tilbake en bøsse med noen tusen kroner på. Dette blir et viktig bidrag til UNICEFs arbeid med å gi utdanning til barn som lever i noen av verdens verste krigs- og konfliktområder, så tusen takk til dere som tok oss godt imot i dag ♥

Nå skal jeg slenge meg på sofaen, finne frem smågodt og chips, og så blir det siste del av Westworld. Fy flate – den serien blir jo bare mer og mer crazy jo nærmere slutten man kommer!

Har dere en fin søndag, snupper?

Kjærleik ♥

Annonse