Annonse

DINNER FOR TWO

Er det to ting jeg er nå, så er det stappmett og lykkelig. Knappen på buksen er åpnet for lengst og jeg får nesten ikke puste, så mett er jeg… Dere skjønner det at jeg har jo denne kokken i huset som i dag har laget den mest utrolige retten. Kyllingfilét innsurret i parmaskinke med pikantost inni, stekte potetbåter med rosmarin, frisk salat med sopp, avocado, tomater, feta, stekte cashew nøtter, rødløk og agurk, hjemmelaget tzatsiki, og til slutt hjemmelaget hvitløksbrød. Snakk om fantastisk matopplevelse! Ble helt imponert da jeg observerkte hennes effektivitet på kjøkkenet og ikke minst gode timimg mens hun sa: «Kristin, først gjør du sånn, så kutter du denne sånn, så gjør du sånn og sånn og sånn» og jeg bare «Ehh, hæ? Sånn? Hjeeelp…» Og deretter mistet hun meg. Forslaget hun kom med om at jeg bare skulle sette meg ned og vente var like så greit, og det jeg satt og ventet på var altså dette fyrverkeriet av et måltid. Herlig! 

Nå koser vi oss med et glass vin og jenteprat før vi tar kvelden… Håper dere har en fin torsdag, skjønninger!

 

Klem i fleng

Annonse