Annonse

DISSE BØR VINNE VIXEN BLOG AWARDS

Hallaisen, fininger ♥

Snapchaten bugner av bilder av jul, juletrær, stearinlys, minusgrader og julebakst, og alt jeg ser er strålene sol og palmer. Det er faktisk UMULIG å få julestemning her nede, og siden denne julebutikken jeg skulle innom i går var stengt, får jeg heller prøve lykken i dag, haha. 

Forrige uke var det duket for en liten meet & greet før Vixen Blog Awards, og jeg ble stående å skravle med vår alles kjære Pappahjerte. Han er jo et fyrverkeri av en mann, og vi ble stående å snakke litt om hvem vi håper stikker av med seieren i de ulike kategoriene. Han sa vel egentlig at han skulle skrive et innlegg om nettopp dette – hvem han håpet skulle vinne de ulike prisene, så nå låner jeg rett og slett den gode idéen fra Peter – den fantastiske mannen bak Norges desidert beste pappablogg. 

ÅRETS BLOGGER

«Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne – hver dag.»

I denne kategorien finner man mange flotte semifinalister, men det er bare én blogger som i mine øyne fortjener denne prisen mer enn noen andre – nemlig Sophie Elise. FOR en frøken.

Stem på SuperSophie HER

ÅRETS MOTEBLOGG

«Årets moteblogg er først ute med det siste, og er signert motebloggeren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender«

Hvor kult hadde det ikke vært om en deilig mann stakk av med denne prisen!?!? Det har aldri skjedd ved en tidligere anledning, og jeg synes faktisk at Espen Hilton danker ut alle damene i denne kategorien. Han har en rå stil og skiller seg ut fra andre menn – Espen bør uten tvil vinne Årets Moteblogg!

Stem på Espen HER

ÅRETS GULLPENN

«Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.«

Selvom jeg har sjukt lyst til å stikke av med denne prisen sjæl, så er det en blogger som fortjener denne mer enn noen andre – nemlig Pappahjerte. Har dere lest tekstene hans? Makan for en penn denne mannen har – en gullpenn, uten tvil!

Stem på Pappahjerte HER

 

ÅRETS KJENDISBLOGG

«Årets kjendisblogg tilhører en kjendis som blogger, altså en person som er kjent utenfor bloggverden fra tidligere og som har valgt å begynne å blogge. Bloggeren inviterer til en titt i kulissene, og inkluderer på en positiv og engasjerende måte leserne i sin hverdag.«

Jeg er nominert i denne kategorien, uten å forstå hvorfor, haha. Jeg? Kjendis? Hmm.. Det er jeg nå litt usikker på, men en person som vi alle vet hvem er, og som i tillegg skriver de morsomste og mest fantastiske tekster, er Ørjan Burøe. Han er virkelig et deilig tilskudd i bloggverden!

Stem på Ørjan Burøe HER

ÅRETS BEAUTYBLOGG

«Årets beautyblogg har hovedfokus på skjønnhet, og gir leserne det siste på makeupfronten i tillegg til tips, triks og inspirasjon. Kreativitet vil veie tungt i denne kategorien.«

Jeg leser dessverre altfor få beautyblogger til å kunne uttale meg om hvem som bør vinne denne prisen, men jeg digger Rockstar Charlie, og hennes kule og fargerike stil. Hun er helt rå på make-up, og ser alltid smashing ut med sine kreative looks.

Stem på Rockstar Charlie HER

ÅRETS STJERNESKUDD

«Årets stjerneskudd er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og går til bloggeren som med sitt nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust i bloggverden. Bloggen bør enten være startet eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året

Jeg har digget Astrid Helen fra første stund, og mener hun er en av de kuleste damene i Norge. Hun er virkelig et soleklart stjerneskudd! 

Stem på Astrid Helen HER

ÅRETS BLOGGBUSINESS

«Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.«

HE HE.. Føkk janteloven – denne prisen SKAL jeg ha! Jeg føler beskrivelsen passer meg perfekt, og selvom jeg kjemper mot mange andre flinke folk, så føler jeg at jeg fortjener denne prisen så inderlig. Jeg har kjempet så forbanna hardt for å komme dit jeg er nå, og får å kunne skape noe eget. Jeg krysser alt jeg har for at jeg stikker av med denne prisen! 

Stem på meg HER

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG

«Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet – på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her.»

Det er ingen tvil om hvem av de nominerte i denne kategorien, som faktisk lar leserne komme tettest på livet. Marna er definitivt den av disse bloggerne som har den mest personlige og uformelle tonen, og som ikke er redd for å by på seg selv. Gotta love her!

Stem på Komikerfrue HER

ÅRETS MATBLOGG

«Årets matblogg koker over med kreative, informative og inspirerende blogginnlegg, oppskrifter og bilder som skaper matglede hos leserne. Bloggen må være en ren matblogg eller ha hovedfokus på mat.«

Jeg burde begynne å lese matblogger for å kunne bli litt flinkere på kjøkkenet, for herregud så inspirert og sulten man blir av å se på ulike bilder av mat. På Trines Matblogg er bildene lekre og oppskriftene oversiktlige, og så ser jo hun derre Trine så sjukt hyggelig ut! Hun her bør definitivt stikke av med seieren i denne kategorien. 

Stem på Trine HER

ÅRETS TRENINGS- OG HELSEBLOGG

«Årets trenings- og helseblogg inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen.«

Jeg er ikke akkurat skryte på meg å bevandret i denne kategorien, og bør vel ikke uttale meg om hvem som bør vinne, haha. At jeg burde engasjere meg litt for helse og trening er det ingen tvil om, så kanskje jeg skal hente litt inspirasjon hos en av semifinalistene? 

Fitliving byr på treningsøvelser og tips til sunt kosthold, men det jeg synes er så bra, er at hun kan unne seg godis og søtsaker uten dårlig samvittighet, og i tillegg dele bilder på bloggen. Det synes jeg er så viktig – at man ikke blir så farlig fokusert, at epler blir det man unner seg på lørdagskvelden. 

Stem på Fitliving HER

FOLKETS FAVORITT

Åhåj.. Så var det denne prisen her da, som jeg ser på som den gjeveste prisen av dem alle. Folkets Favoritt.. Bestemt av folket – dere! 

Jeg krysser fingrene for at jeg vinner denne, men det er mange flotte semifinalister i denne kategorien, som fortjener denne prisen.. Espen Hilton, Marna, SuperSohie, Ida Wulff.. Åh.. Listen er lang, og det er nesten helt umulig å velge ku én favoritt. Måtte den beste vinne, sier jeg bare!

Hvem er deres favoritter i de ulike kategoriene? 

 

Nå må vi løpe.. Mamma skal til frisérdamen, og etterpå skal vi besøke Jon på sykehuset..

Måtte dere få en vidunderlig mandag, vakre venner ♥

 

Annonse