Annonse

DIY – BORDKORT

Hei igjen, fininger ♥

Fikk bare en sånn innmari trang til å titte innom å si at jeg setter så uendelig stor pris på dere, og at jeg er veldig glad i dere. Herlig å få ut litt følelser.. Hehe!

Når det er sagt, tenkte jeg å vise dere mer av disse bordkortene jeg laget til lørdagens julebord, og siden flere av dere har ønsket å se hele fremgangsmåten, kommer den her. 

I teorien er jo et bordkort bare en liten lapp med et navn på, men siden jeg aldri gjør ting halvhjertet, hadde jeg lyst å gjøre en ekstra innsats med nettopp disse bordkortene. Jeg ville at de skulle være personlige, delvis glorete, samt skjønne, og da tenkte jeg at det ville være superhyggelig om alle jentene fikk et bilde av seg selv på kortene, i tillegg til navnet. 

Jeg har jo fått meg printer, og jeg EEELSKER å printe. Jeg printer i vei, og synes det er sååå gøy. IHVERTFALL når man kan finne freshe bilder på nett, printe dem ut på glossy fotopapir, og deretter ramme dem inn i freshe rammer som kan plasseres rundt om kring. Her kan jeg også gi dere litt inspo på et senere tidspunkt, om ønskelig, men først… Bordkort!

Alt dere trenger for å lage noen tilsvarende er: 

♥ Hangtags/merkelapper i ønsket farge og fasong
♥ Dekorative klistremerker
♥ Lim
♥ Hyssing
♥ Tilgang på printer og fotopapir

Prosessen er superenkel. Åpne valgfritt program på data’n for å skrive navnene til gjestene med ønsket font, print ut på fotopapir, og klipp ut. Finn bilder av gjestene, print også disse ut på fotopapir og klipp ut. Lim båbe navnelapper samt bildene på bordkortene, dekorer med klistremerker og deco stjerner, tre hyssingen gjennom hullet på kortene, og knyt dem deretter på stetten på vinglassene. 

Superenkelt og superfresht, og disse slo ihvertfall godt an på lørdag. Noen av dem ble til og med brukt som både armbånd og fotlenke utover kvelden, så det sier vel sitt. Heheh!

You like? 

Jeg ble ihvertfall ganske så fornøyd, og jeg kommer definitivt til å gå for den samme løsningen i en litt annen «innpakning» ved en senere anledning.

Har dere hatt en fin dag i dag, forresten? Noen spennende planer for kvelden? Jeg er på vei ut til en businessmiddag, så det kan jo bli en interessant og hyggelig opplevelse, selvom alt jeg går og gleder meg til nå er onsdag… For på onsdag kommer Dennis til Oslo, og herreguuuud så deilig det skal bli å se den deilige mannen min igjen. Åh, kjærlighet ♥

Nyt kvelden, fininger, og sånn helt på tampen… Det er 20% avslag på alle varer hos Junkyard frem til 18.desember. Just sayin’

SMASK 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse