Annonse

DIY: FARGERIKE VEGGKNAGGER

Hallaisen superstars 

For en deilig dag dette har vært.. Vi har et nydelig høstvær i O-town om dagen, og det gjør det å vandre rundt på ærend til en mye hyggeligere opplevelse – hurra!

Tidligere i dag var jeg kreativ på mitt eget lille hobbyverksted, og nå tenkte jeg å komme med et DIY-innlegg, haha. Nå er ikke dette noe banebrytende greier, men plutselig er det noen av dere der ute som kan la seg inspirere, og det er jo det som er så kjekt.

Jeg har nemlig vært på jakt etter noen fine veggknagger til soverommet, og det er det jaggu ikke så himla enkelt å få fatt i. I hvert fall ikke om man har sett for seg noe helt spesielt, sånn som dette under her. Jeg ville nemlig ha et par-fire ulike og fargerike knagger på veggen, som gir litt liv i tillegg til å være praktisk og rimelig. Denne løsningen koster 149,- totalt, og jeg tror ikke man får det så mye billigere enn dette.  


Du trenger:

♥ Maling fra Søstrene Grene: 87 kroner for 5 tuber
♥ Treknagger med skrue fra Søstrene Grene: 42,- for 6 stk.
♥ Pensel fra Søstrene Grene: 20,- 

Totalt: 149,- 

Oppskriften er ikke noe hokus pokus, og det eneste du trenger å gjøre er å male knaggene i de fargene du ønsker. La dem tørke, og skru dem inn i veggen. Det har aldri vært enklere å henge opp veggknagger med et personlig preg, og hele prosessen tar ikke mer enn 30 kjappe minutter, yay!

Fresht, eller hva? 

Dette var sånn cirka det eneste som manglet på soverommet, men jeg ser nå at det hadde vært fint å male veggen i en litt mer spennende farge enn hvit.. Hmmm.. Det får bli neste prosjekt, haha!

Har dere en fin kveld, skjønninger?

LØØØV 

Annonse